SG.hu

Újra BÁR a VIASAT3-on

A műfajt hazánkban meghonosító VIASAT3 ismét napi valóságshow-t indít ősszel. A BÁR2 - alkotói szerint - minőségi szórakozást ígér a tévénézőknek.

Hét év telt el azóta, hogy a VIASAT3 - Magyarországon elsőként - napi valóságshow-t indított BÁR címmel. Az azóta eltelt időszak megmutatta, hogy a műfaj keretein belül többféle minőséget is lehet alkotni. A csatorna közleménye szerint most megpróbálják helyreállítani a realityk megtépázott imidzsét, és egy olyan műsort készíteni, amely a kételkedőket is meggyőzi.

A BÁR2 alapjában véve ragaszkodik az eredeti formátumhoz, de frissebb és naprakészebb lesz, mint elődje. A csatorna "szigorú" castingot fog hirdetni nyár elején.

A BÁR2 gyártási feladatait jelenleg tenderezteti a VIASAT3, a műsorról további információkat június elején tudhat meg a nagyközönség.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • akyyy #5
    de nem csak sms szavazás volt, hanem lehetett neten is szavazni! szal igy nem került a nézőnek semmibe.

    plusz neten bárki nézhette őket, és nem kellet holmi tonline előfizetés.
  • emp #4
    Hát az első Bárt Novák Petya dirigálta le és igen csak jó volt. Néztem minden részét. Nem úgy mint aztán a "nagy" csatornákra beömlött minősíthetetlen ratymadékok...
  • jeti00 #3
    köszi!
    ez volt az a nagy sikerötlet ??
  • JL666 #2
    arról szólt, hogy a tagok egy bárt üzemeltettek, ahová a pór nép is bemehetetett egy kávéra akár és vkit mindig kiszavaztak asszem, a végén meg sms-ek döntöttek...
  • jeti00 #1
    7 éve azt se tudom hol voltam de egy cikben sem képesek leírni 2 mondatban miről is szólt :)