Szekeres Viktor

Street Fighter 2 és Alvin és a mókusok 2 premier

20th Century Fox újabb premierjeinek dátumával rukkolt elő a minap, melyek közt két, a tinik, illetve a fiatalabb korosztály által is meglehetősen várt folytatás nyitódátuma is helyet kapott.

A népszerű verekedős játék adaptációja, a Street Fighter: The Legend of Chun Li 2009-ben, február 27-én kerül először mozikba, akkor láthatjuk a Kristin Kreuk, Michael Clarke Duncan, Neal McDonough, Taboo, Chris Klein, Moon Bloodgood, Edmund Chen, Cheng Pei Pei, Josie Ho és Robin Shou főszereplésével készült filmet.


Míg az SF2-ről nem tudni, hogy mekkorát fog durranni, addig az Alvin és a mókusok meghökkentő sikerének köszönhetően az Alvin 2-ről már most tudni, hogy zabálni fogják a nézők, akiknek a mácius 19-i napot kell pirossal bekarikázniuk a 2010-es naptárjukban, ha az első napon akarnak ott lenni a Jason Lee főszereplésével készült folytatáson.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Balázs 17 #4
    melyik animációs filmet nem szeretik?

    én minden ilyet animációs filmet utálok, csak úgy özönlenek minden évben jön vagy 30

    SF2 hát remélem az 1nél jobblesz:D
  • Wittgen #3
    Nekem az Alvin film nagyon nem jött be. Valahogy nem volt számomra szórakoztató. Ez van.
  • xido #2
    Robin Shou a Street fighterben?:))...Yes...Mortal Kombatban is nagyon jó volt:)
  • stargatelost #1
    Na, ez király, örülök az Alvinnak :) Remélem megint egy ütős soundtracket hoznak össze :D És Jason Lee is jó hogy nem lépett le :D (Kár hogy nem lesz Underdog 2 :) )