Szekeres Viktor

A TV2 azonnal cáfolja a bukásokat

Miután a TV2 kiadta a kedvelt műsorainak megszüntetését bejelentő sajtóközleményt, kisvártatva egy újabb értesítést küldött ki, mivel nem értenek egyet azzal a kitétellel, hogy a megszüntetett műsorok megbuktak volna.

A csatorna panaszában van is valami, hiszen például a Médiacápa nem hogy megverte vetélytársát a nézettségi versenyben, de még a Kamera Hungária egyik díját is elhúzta, de hasonlóképpen a másik megszüntetett, humororientált műsor, a Mi kérünk elnézést is magabiztosan verte az RTL Klubot.


A TV2 sietett kijelenteni, hogy mivel bukásról e műsorok esetében szó sincs, éppen ezért a műsorvezetőket, Jakupcsek Gabriellát, Liptai Claudiát és a Bagi-Nacsa duót ősszel is láthatjuk a képernyőn más műsorban. A fáma arról nem szól, hogy a Beugró és a Mi kérünk elnézést szereplőivel mit tervez a csatorna. Valószínűleg semmit.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Adamul #12
  • bmw #11
    A tetves TV2 kepes levenni a beugrot?
    Nevetseges. Vegere egy jo musoruk van.
    De bezzeg Uri bubi meg a Jakupcsek majomsagnak mennie kell.
  • dmegyesi #10
    Bezzeg a csodálatos Uri Gellerjük meg ott trónol és játssza a szánalmast...
  • roliika #9
    Égy...kéttő...hááárom...működj!!!!
  • REALista #8
    04.24 TV2 - Beugró: 409e (24,1% SHR), 18-49: 255e (28,3% SHR)
    04.24 RTL - Asszonymaffia: 417e (26,0% SHR), 18-49: 176e (20,5% SHR)
    Azért bukásnak se nevezném simán belehetett volna próbálni más időpontban.Egyébként grat a tv2-nek a kaszához, elmehet a pi..ába a sok szar műsorával együtt...
  • winnie #7
    a beugró nem volt sikeres, sajnos.
  • misi9 #6
    Én is a Beugrót sajnálom a legjobban. Évek óta az egyetlen olyan magyar műsor, amit mindig szívesen megnézek, függetlenül attól, hogy mikor kezdődik! Hogy mi értelme van levenni egy olyan műsort, ami sikeres?
  • ziipp #5
    Kár a Beugróért. Igaz, az tipikusan olyan műsor, amit egyszer látsz, és utána láttad mindegyik részét.
  • Polemius #4
    Ha nem azért szűnik meg egy műsor, mert megbukott, hanem csak úgy (pedig sikeres), akkor arról kell legyen szó, hogy ostoba dilettáns banda hozza a döntéseket.
    (Persze ezt eddig is tudtuk.)
  • NSC #3
    de a beugrót miért kell levenni?végre volt egy tök jó műsor péntek esténként.sztem egy nagyon jó 5let volt összehozni azt a 4 szinészt mert nagyon hülyék :D (jó értelemben mondom)szal én csak azt az egy műsort sajnálom...kár,nem tom mit akar a tv2 :(