Szekeres Viktor

Dobó Kata nem adja fel

Bár az utóbbi időben meglehetősen nagy divattá terebélyesedett a Dobó Kata amerikai próbálkozásain való mosolygás, attól még el kell fogadni, hogy kvázi ő az egyetlen színésznő, akit Hollywood is lát.

Ha még emlékszünk, Dobó legutóbb egy amerikai, posztapokaliptikus scifiben játszott, miután két mozifilmje, a Blood and Chocolate és az Elemi ösztön 2 elég csúnyán megbukott. A színésznő legújabb szerepét egy kalandfilmben, a Madness is Catchingben vállalta el.


Persze hiába amerikai a film, a hazai forgatás, valamint a rendező, Csaba Lucas neve adja magát, így nem is csoda, hogy Dobón kívül többek között Koltai Róbert és más hazai ismerős arcok is feltűnnek a Siddhartha herceg életéről szóló moziban, melyben a főhős fogja keresni a lelkét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ziipp #19
    Jelenesetben, én a "naiv winnie" oldalhoz csapódok. :D
  • ziipp #18
    Nyehehe. :) Szerintem ez nem netes fórummorál kérdése. Az emberek szeretnek oldalt választani, egy zászló alatt futni, stb. Szóval még egy amúgy függelten egyénnek is megéri valamelyik oldalhoz csapódni, különben kapja az osztást mindenhonnan. :)
  • znono #17
    Nyújthatjuk mint a tésztát ezt a Dobó Kata-vajna dolgot.De azért ne légy naív Winnie!Csak nem fog Dobó Kata olyat nyilatkozni hogy: igen valóban csak azért voltam Andyvel hogy szerepekhez jussak és hogy sok befolyásos embert ismerjek meg általa.Természetes hogy nem fogja beismerni!!!!Nyilván tagadni fogja!De ettől még minden épeszű ember tudja hogy valószínüleg igy van!Egy hozományvadász ingyenélő "nő" sem ismeri be hogy ő olyan amilyen.
  • winnie #16
    max keresett, mert nálunk játszik már jó ideje. az ibs-ben volt, most asszem a piceszínházban nyomja. (plakáton már többször láttam, amikor más előadásra mentem, de még nem futottam bele.)
  • Zro #15
    Gondolom még így is 10x jobban keres kint, mint kishazánkban tenné, s ha neki tetszik az élet a messzi USA-ben, akkor ezzel igazán nem árt senkinek :) Siddhartha herceg pedig Buddha egyik neve volt, kíváncsi leszek erre a filmre, még úgyse nagyon láttam magyarok által készített buddhista feldolgozást... :)
  • winnie #14
    viszont, hogy ne OFF és személyeskedés legyen, ezt csak most láttam meg.

    "Osvárt Andrea neve, aki sokkal sokkal szebb és tehetségesebb Dobó Katánál, ő viszont nem erőlteti a dolgot pedig neki valóban menne!!!"

    régi kedvencem, de azt azért érdemes róla tudni, hogy anno a magyar-lengyel első generációban nem a tehetségéért kapta meg csilla szerepét. (illetve a tehetségéért, de...) és azóta is nagyon jól helyezkedik az olasz fronton, de ezek tényleg csak irigy szakmabeliek pletykái:)

    örülnék, ha nem csak helyi produkciókban futna be, de egyelőre csak próbálgatja a magyar sajtó sztároltatni, de még itthon nem kaptak rá és félő, hogy oda lesz a lehetőség...
  • winnie #13
    ehh, azt kifelejtettem, hogy a fórumozó olyan, hogy ha valaki ellentmond neki, akkor a másikról azt feltételezi, hogy a másik oldalról érvel, az eszébe sem jut, hogy nem választott oldalt. (értsd: ha azt mondom, hogy az mszp de hülye döntést hozott, akkor csak b*zi fideszes lehetek és viszont. valamiért a fórumozóban fel sem merül, hogy a másik túllépett már azon, hogy kedvencet válasszon számára idegen eszmék vagy emberek közül:)

    ld. "winnie kis Katinkáját!"

    az ilyenek (znono, winnie, avman) miatt tart itt sajnos a netes fórummorál...
  • winnie #12
    "hol írt zno ilyet: "ld. znono is azonnal úgy gondolja, hogy csak d*gással lehet érvényesülni."

    ó, de most komolyan:) ezek olyan bitang magas labdák. elismerem, sokszor írok baromságot, de azért az ilyesmire odafigyelek (bebiztosítom magam, tamulhatnál tőlem:) és ezt csak azok sz*pják be, akik erőlködve próbálnak belém kötni. (vannak itt is olyanok, akik egy legyintéssel aláznak szénné engem, ők értenek ahhoz és le a kalappal előttük (remélem tudják, hogy rájuk gondolok:), de az ilyen verekjtékes, "most megvagy!" kommentektől mentsen meg az isten:)

    na, alapozzunk. természetesen sehol nem írtam ilyet. olvasd el még egyszer, amit kommenteltem, de úgy hogy odafigyelsz. azt írtam, hogy "gondolja".

    nem ismerem znono-t, de tudom, hogy gondolkodik egy random fórumozó. (én is az vagyok, ergó nem nehéz belekukkantani a saját fejembe.)

    azért írtam amit, mert andy vajnát említette. azt az andy vajnát, akivel, ha jól rémlik, bensőséges viszonyba került. ha rosszul rémlik, ezer mea kulpa.

    s, lőn, uri geller is megirigyelhetne. mert jött znono, és ezt írta:

    "Mindnekinek van véleménye és az enyém az, hogy nem azért volt Vajnával mert annyira szerette vagy mert annyira jóképű "

    és vissza a kályhához. dobó kata azt mondja (felteszem), hogy szerette vajnát, znono szerint hazudik, mert nem szerette. tipikus fórumozó magatartás, hogy a fórumozó jobban tudja (dettó onnan tudom, hogy fórumozó vagyok és én is hiszem, hogy jobban tudom másnál). ergó znono is így véli (sry a személyeskedésért).

    következtetés, znono úgy véli, hogy andy v. testén át akart érvényesülni. de ezt már leírtam lejjebb, kár volt ez a sok tiszteletkör.
  • znono #11
    Nem nem.Én arra gondoltam hogy bizony igénybe vette Andy nevét de szegény annyira tehetségtelen hollywoody mércével mérve, hogy inkább mindenki elnézést kért Vajnától de inkább NEM alkalmazza!Nekünk igénytelen magyaroknak akik a kis vuk 2 is kénytelenek leszünk elszenvedni (még akkor is ha meg sem nézzük) tökéletesen megfelel.Nem tarom rossz színésznőnek félre ne értsetek, de egyáltalán nem tartom jónak ahhoz hogy hollywoodban próbálkozzon.Rengeteg olyan fiatal tehetség van akiknek még a nevét sem ismerik de mégsem jutnak el addig mint ő.Amugy ha már a sex és más semminélt tartunk, nemcsak hogy Schell Judit sokkal sexibb volt de lejátszotta winnie kis Katinkáját!A fórumozó agya kedves winnie ugy működik, hogy arra használja a fórumot amire való, tehát kifejti a véleményét.Nekem Dobó Katáról ez a véleményem.Ha pedig neked annyira tetszik a játéka akkor nézd meg Broken Sky-t és fényesíts Katinkádnak egy oscar szobrocskát.Mindnekinek van véleménye és az enyém az, hogy nem azért volt Vajnával mert annyira szerette vagy mert annyira jóképű Vajna.Hanem tudjuk miért.Tudjuk, hogy vele akart sikereket elérni.Érdekes hogy mihelyt Vajna megcsinálta a szabadság szerelm című filmet itthon kedvesével a főszerepben egyből mindenki Dobó Katára koncentrált és hopp!!!Szakítottak.Megjegyezném ,hogy szörnyen túljátszotta a szerepét, hiteltelen volt.Maradnia kéne a miniszter félrelép típusú cicababa karakternél az elég jól megy neki, legalább is Vajnánál bejött.
  • avman #10
    hol írt zno ilyet: "ld. znono is azonnal úgy gondolja, hogy csak d*gással lehet érvényesülni." még csak a közelében sem járt a szex c. dolognak.
    nem mellesleg már megint sikerült egy postodban ánuszt csinálni a szádból, mert egyrészt lásd fent, másrészt mert saját magaddal keredtél önellentmondásba, mert ugye, az ilyen művelt, világlátott és sokat tapasztalt filmbuzinak is tudja, h a kapcsolati háló micsoda. sőt, céloz is rá... aztán meg megmongya a frankót a pórnépnek, aki a lábai előtt fetreng.
    a bíróság előtt úgy mondják, az ilyet, h életszerűtlen (meg utólagos mentegetőzés). mármint h hírüs prodjúször a te emböröd, de te csak a saját erődből fogsz majd boldogulni... én meg most jöttem a hathuszassal, najív vagyok, mindent beszopok.