Szekeres Viktor

Itthon is megbukik Uri Geller show-ja?

A TV2 sok mindent (időt, pénzt) áldozott a Kiválasztottra és nyilvánvalóan a tavasz nagy durranását akarták elkészíteni Uri Gellerrel, azonban Izraellel, Németországgal és Hollandiával szemben hazánkban úgy tűnik, hogy besül az utódkereső valóságshow.

Meglehet, hogy a hazai (mondjuk ki) béna megvalósítás, esetleg a gyakran hibázó versenyzők érdektelensége miatt fordulhat elő, hogy az Amerika kivételével majdnem mindenhol nézettségi listákat vezető produkciót idehaza egy sokat ismételt Jackie Chan-film is simán padlóra tudta küldeni.


Sőt mi több, előző héten az RTL Klub azt is megengedhette magának, hogy a hajdan mozikban vetített és nálunk bukott Evolúcióval támadja be Uri Gellert, s tette ezt sikerrel. A 18-49-es célkorosztályban a filmet 491 ezren látták, míg az izraeli-magyar kanálhajlítót csak 441 ezren.

Bár úgy teljes a kép, hogy ha az idősebb és a nagyon fiatal nézőket is beleszámoljuk a nézettségi adatokba (így már győzött a Kiválasztott) csakhogy ez a TV2-t egy cseppet sem vigasztalja.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Hirvaer #43
    Ez marha jó:D:D
    Kíváncsi vagyok hogy csinálta
  • totya4 #42
    Ezek szerint csak nekem tetszik a műsor? Be rossz nekem :) Mindenesetre egy óra beindult ami azelőtt nem járt... :)
  • pjke #41
    Uri Geller ugyan már!!!
    EZT NÉZZÉTEK!!!TÉNYLEG MÚKODIK

    http://youtube.com/watch?v=69GMr3RlpgU&feature=relatedMÚKODJ
  • Iamzozo #40
    Azért azt hittem nagyobbat üt ez a műsor.. Viszont jó lenne már valamit ki is találni, nem mindent csak "megvenni-behozni".

    "A sztár hagyományos jelentése csillag, fényesen ragyogó csillag. Olyan személyt neveznek így, aki maradandó alkotásai és népszerűsége révén örökké a filmművészet, a zeneművészet, vagy általánosságban az előadó- és alkotóművészet „egén ragyog”."

    "A magyar nyelvhasználatban a sztár jelentése: „híresség”.
    A magyarországi média kommunikációjában a sztár jelentése: „szereplő”."

    Bővebben itt:
    http://hu.wikipedia.org/wiki/Szt%C3%A1r

    Jellemző leírás és egyetértek a korábbival: aki azért mert szombat vagy hétfő este a tv-ben szerepel még nem "sztár". A sztárság nem idényre szól, meg egy nyárra. Kereskedelmi tv, azért megy neki mert pénzt termel, a lényeg hogy nézd, így lokko-val egyetértek. Győzi azért jött vissza mert "igény" volt rá (sajnos igény).
  • lokko #39
    nem félre vannak nevelve, hanem máshogy ...

    lehet szídni azt ami most van, de nincs értelme, mert nem a nagyokos művelődni vágyó magyar a médaifogyasztók gerinchada, akiknek szokása nagyon büszkének lenni egetverő jólnépnevelt intellektusunkra ... de érdemes megvizsgálni, hogy mit nyerünk és mit veszítünk hogy közben marketingpiaci kontroll alá került a média?
    globálisan butábbak lettünk?
    netessékmondani! miben?
    a szoci időkben népnevelt generációk társadalmi hatékonyságát milyen minőségben szolgálta az akkori média ??? és a jelenlegiét milyen szinten rontja el ???

    aki műveldőni akar elkapcsol ... mert van még csatorna a két nagy kereskedelmi TV-n túl
  • Kferro #38
    Régebben, gyerekkoromban (ahogy te fogalmazol, "szoci időkben") volt olyan, hogy Családi kör, ami különböző társdalmi, szociális problémákkal foglalkozott. Először volt egy kisfilm, ami egy adott szituációt mutatott be, majd szakértők beszélgettek az adott problémáról. Gyerekkoromban nagyon unalmasnak találtam ezt a műsort, de ma, felnőtt fejjel a fél karomat odaadnám érte. Talán nem lenne ennyire félrenevelve a mai fiatal...
  • lokko #37
    csak addig esszük ész nélkül azt, amit elénk raknak, míg nincs választási lehetőségünk ... izomól konkuráló tévécsatornák műsorkínálata erősen konvergál a nézői igények irányába, nem pedig fordítva, hogy az igények idomunak a kínálathoz
    (a szoci időkben a krimisorozatok voltak legnézettebb műsorok)
  • Kferro #36
    Én meg azt mondom, az emberek azt nézik, amit eléjük raknak. Ha elterjedtebb lenne a minőségibb, neadjisten igényesebb műsor, ami esetleg ad is valamit az ember személyiségfejlődéséhez, akkor az emberek azt néznék. Van amikor én is csak egy üres, a szememet lekötni kész műsort szeretek nézni, de van, amikor a mélyebb, gondolkodást igénylő műsorokra vágyom, ám sajna ilyen igen ritkán van a magyar televíziózásban, emberi műsorsávban...
  • lokko #35
    nagyon rossz végéről szemléljük a témát. Antal Imre azzal amit csinált a mai korban képtelen lett volna nézhető, sikeres műsort csinálni ... tény hogy a szoci, nagyon durván belterjes médiavilágában nagy ember volt, de akkor egy teljesen más kort éltünk ... ma nem olyan műsort kell csinálni ami egy pártbizottság szerint minőségi szocialista szórakozást nyújt a minőségi proletár többségnek, hanem olyat amit az aktív vásárlóerő önszántából hajlandó megnézni, a széles spektrumú konkurencia ellenére is ... nem a média butítja el az embereket, hanem az emberek ízlése alapból nem olyan, hogy azt kultúrálisan minőséginek tekinthető lenne.
    Ez ellen zúgolódni kb olyan mint lázadni a gravitáció ellen
  • robos #34
    A TV2 ezekkel a sorra bukott műsoraival azt éri el a nézőkben, h innentől kezdve eleve úgy állnak majd a csatornához, h na ezt se nézem, úgyis megbukik ez is, és eleve nem lesz nézettsége bármi is legyen az. De erről csak ők tehetnek, szal IJ!
    A műsor kész kudarc mint az össze többi...

    Btw, vki nem tud infót az RTL-es Street Magic Show-ról, h vajon ezt látva bele mer vágni a RöTöLö is egy ilyen műsorba, vagy inkább ők kihagyják ezt??