Szekeres Viktor

Tom Cruise és a Mission: Impossible 4?

Az első rész korrekt szereplése és a második felvonás sikere után a Mission: Impossible 3. inkább bukásnak könyvelhető el, hiszen hiába lett jópofa, agyatlan akciófilm, a stúdió által tervezett bevétel alatt maradt több tízmillió dollárral. Ennek ellenére Tom Cruise már egy negyedik mozifilmről beszél.

A népszerű színész nemrég forgatta le a Hitler elleni merénylettel foglalkozó Valkyrie című filmet, melynek premierjét szeptemberről jövő év februárjára tolták el "bizonyos okok" miatt. Cruise következő projektjei között az MI4 viszont meglehetősen előkelő helyen áll.


A pletyka akkor röppent fel, amikor Tom Cruise-t és a Paramount vezérigazgatóját, Sumner Redstone-t együtt látták vacsorázni, holott, mint emlékezhetünk 2006-ban a két fél látványosan egymásra borította az asztalt és meg is szakadt a színész (és Paul Wagner) produkciós cégének és a Paramountnak az együttműködése.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • JL666 #6
    az egyháza inkább pénzt szed, mint ad...
  • Nethyrrea #5
    éhenmaradni? az "egyháza" szerintem vígan eltartaná kedvenc szócsövüket.
  • Timbu #4
    Az MI mozifilmek akciófilnek jók, azonban nem méltók az előd sorozathoz... Már a MI2 is arról szólt, hogy krúz így, meg krúz úgy, pedig az eredeti sorozatban a csapatmunkán volt a hangsúly. (És nem voltak árulók...)
  • Akuma #3
    Multitrilliárdos kis genya ne borogassa az asztalt. Örüljön neki, hogy ilyen befutott életet élhet... összetenném a két kezem, ennek meg semmi sem elég. Jöjjön csak a MI4, de legalább ne lehessen visszahallani botrányos dolgokat... Arról mért nem lehet soha olvasni, hogy melyik színész mennyit adományozott rászorulóknak???
  • Mister #2
    népszerű?!
    bolond inkább
  • JL666 #1
    mindenesetre reméljük ne mmarad éhen cruiseika