Ötvös Tibor

Készül a Clock Tower filmváltozata

Újabb sikeres játékszéria készül átlépni a mozivásznakra. A Clock Tower eddig négy részt ért meg, a film alapját a The Struggle Within alcímmel megáldott második epizód adja majd.

A Capcom számtalan sikersorozatot adott már a világnak és ezek nagy részéből az utóbbi pár évben film is készült. Ezek minősége elég változó, de a közönség még mindig jobban vevő a Kaptár vagy a Street Fighter filmekre, mint Uwe Boll feldolgozásaira.



Ezúttal egy újabb Capcom-siker megfilmesítéséről érkezett hír. A Dead Rising, Lost Planet és Devil May Cry mellett most egy 1995-ben útjára indított játékszéria egészül ki egy egész estés mozifilmmel. A Clock Tower eddig összesen négy részt ért meg, a film pedig a második, The Struggle Within alcímű epizód történetét dolgozza fel.

Ebben egy 17 éves lány az elmegyógyintézetből szabadulván rádöbben, hogy a családját sújtó átok immáron őt is érinti. A rendezést a Sziklák szeme 2-t készítő Martin Weisz vállalta el, a produceri felügyeletet Marco Weber látja majd el. A forgatás kezdete még nem ismert.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Derapo #7
    A Clock Towernél idegbetegebb gaméval még nem találkoztam.Annyira kiidegelt...halottak akiket magam mögött hagytam bizonyítja..a hangok a fejemben..a Maxwell átok..:-)
    Nos nemtom már hanyadik részével jáctam annoo ps1-en de azthiszem a 2.-kal.Olyan idegesítő volt
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Vagy 15 befejezés..mindig jött egy őrült kiscsaj,na akkor adrenalin az egekbe..és mindig összefostam magam..


    Tehát én nagyom várom..
  • Carlos HUN #6
    mekkora játék voltt ps2őn előis kell vennem újra :D

    Várjuk az biztos kemény film lesz ha jól megcsinálják
  • Seth #5
    a 3 már ps2-es
  • angelus #4
    Eddig minden rész kizárólag PS-n jelent meg, asszem csak az első nem...
  • zola2000 #3
    MIIIIIII? A clock tower triológia az egyik legjobb túlélőhorror, Az első része még annó snesre jelent meg, a második és a harmadik ps1re, asszem van még mit bepótolnotok, a clock tower egy örök klasszikus. A filmet meg várom (főleg ha nem uwe boll szintű lesz).
  • Wittgen #2
    Én sem hallottam róla. Ez van.
  • tyuklepes #1
    Clock Tower? No ... van némi fogalmam a játékvilághoz, de erről még nem is hallottam ... (és most akkor nem is említem, hogy újabb feldolgozás ...)