Szekeres Viktor

Durva lesz a Péntek 13-feldolgozás

A népszerű tinihorror-sorozat rajongói már minden bizonnyal tűkön ülve várnak, még akkor is, ha 2009. február 13. már nincs is olyan messze.

Naná, hogy péntek 13-ára esik a premier és naná, hogy szállingóznak a hírek a készülő filmről. Már tudni, hogy ki fogja játszani Jasont és nem is olyan régen Brad Fuller producer elmondta, hogy a készülő P13-film nem fog cicózni, hiszen lesz benne szex, drog és baromi éles fejsze is. Egyszóval brutálisra veszik a figurát, nem fognak meghajolni egy esetlegesen jövedelmezőbb korhatár előtt.

Ez persze nem a legdurvább és szinte egy film által sem választott NC-17-et, hanem a klasszikus R-t jelenti, bár a PG13-on, melyben a mostanság divatos, vérmentes próbálkozások kerülnek, mégis csak ott virít a 13-as szám. A Marcus Nispel által rendezett film főbb szerepeiben a következő színészeket láthatjuk: Jared Padalecki, Derek Mears, Amanda Righetti, Danielle Panabaker, Aaron Yoo, Travis Van Winkle, Willa Ford, Nick Mennell, Jonathan Sadowski.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Yoz #5
    Hat a regiekben sem hanyagoltak a brutalitast, leginkabb ezert is fogott meg.
    Ja-Ja-Jason :P
  • tyuklepes #4
    Nem értem ... kegyetlen, durva, véres, odabacós, de PG-13, azaz vértelen, töketlen és lájtos feldolgozás lesz ... most mi van? :O
  • Warton #3
    Mindegy, csak jó legyen.
  • dalton38 #2
    ez már miota lehetett tudni,hogy feldolgozás lesz:Dkicsit levagy maradva:D
  • bertino #1
    megint egy feldolgozás ?

    omfg...