Ötvös Tibor

Meglepetésfilm az élen

Bár ez a hétvége elég gyenge volt a filmkínálat tekintetében, ám még így is meglepő, hogy a sztárokat nélkülöző Baby Mama lett a legnézettebb. Ráadásul a 18 milliós kezdés az idei év 16. legjobb nyitánya.

A vígjáték mindössze 30 millióba került, szóval a mostani hétvégén - több, mint valószínű- már nullszaldós lesz az alkotás. Nem rossz. A második helyen egy újabb kisköltségvetésű film, a Harold and Kumar Escape from Guantanamo Bay áll, mely mindössze 12 millióba került. Ehhez képest a film 15 millióval nyitott, így elég valószínűnek tűnik egy harmadik rész.



A The Forbidden Kingdom sajnos nagyot zuhant, a 47,5%-os esés nem sok jót jelent. Ilyen ütemben maximum 55-60 millióig juthat el. Jelenleg 38 millión áll. A Deception egyértelmű bukás, a thriller 2,2 milliós nyitánya több, mint rossz eredmény.

Nem meglepő, hogy Amerikában ez a hét a Vasemberről fog szólni. Ennek függvényében nincs is több film, amiről érdemes lenne beszélni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • blaze #4
    Egy film van, ami engem igazán érdekelne, de ahogy elnézem, nálunk nem vetítik a mozikban:
    Harold and Kumar Escape from Guantanamo Bay
    Emiatt rákényszerítenek a letöltésre.:)
  • Mister #3
    2 évet
  • Loverman #2
    és éltél kint 1 hónapot hogy így tudod hogy ők igazából nem sztárok, vagy mi?
  • Mister #1
    A The Forbidden Kingdom végülis nincs tele amcsi sztárokkal, mivel J. Chan és J. Li ott náluk nem sztár, "csak" ismert verekedős.
    A Jet Li filmek stabil 25-30 millát hoznak ott, a csak Jackie Chan filmek szintén ( a Rush Hour nem miatta hozott annyit ), úgyhogy ja, egy dupla 25-30 milla talán összejön.
    Én tuti megnézem, két kedvencem.