Szekeres Viktor

Idehaza is megbukott az Utca királyai

Bebizonyosodott, hogy nem minden a szereposztás: sem idehaza, sem Amerikában nem érdekelte a nézőket egy korrupt rendőrőkről szóló akciódráma, az Utca királyai szép csendben elhasalt.

Hiába az amerikai premier után alig egy héttel következő hazai bemutató, a Street Kings címet viseló produkció Keanu Reeves, Hugh Laurie és Forest Whitaker ellenére is elhasalt, mindössze 11320-an látták Budapesten a premier hetén a jobb sorsra érdemes filmet.


Persze a nagyobb bemutatók hiányában még ez az eredmény is elegendő volt a heti lista első helyéhez. Összehasonlításul, ennél még az Uwe Boll-féle A király nevébent is többen látták a premierhéten...

A többi heti újonc közül Az Eszter hagyatékát 7669-en, míg a Kis Vukot 5627-en látták a premier hetén, míg az Angel és az Ahová a pápa gyalog jár az 1000 nézőt is alig érte el.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • II Rocky II #11
    feliratot tudna vki küldeni?
  • akoshun #10
    nem sablonos? nanananananananananana
    Mozifanatkuson harmadikként láttam vhol éjjel kettő körül és minden további nélkül rájöttem a 10. percben (úgy saccper), hogy kinek a rosszfiú.

    Különben meg lehet nézni, nem nagyon para. De sablonos. És nem mond túl sokat. Érdekes, látványos, jók a lövöldözések, satöbbi satöbbi. Semmi extra de azért nézzétek meg.
    Whitakerrel nem tudom mi van, szörnyen nem tetszett. Reaves (remélem így írják) pedig furcsamód tetszett.
    Mindenesetre éjjel láttam, szóval nem hivatalos a véleményem... :) ha a többi jófélét már láttátok és van lóvétok akkor belefér :)
  • Vogel #9
    Hát én is csak a "korrupt zsarus sémát" tudom rámondani. Mindig olyanom volt hogy ezt a részletet már láttam korábbi filmekben. Kicsit lapos volt számomra.

    Kit érdekelnek a korrupt zsaruk? Nem Mo.-t az tuti :) itt mindennapi a korruptció. Ahol meg nincs ott biztos jönnek a megjegyzések "júúj hát van ilyen?" a nézők szájából.
  • juharfalvi #8
    A film szerintem is jó, érdemes megnézni. Egyáltalán nem sablonos. Azzal, hogy "korrupt zsarus film", még nem mondtunk róla semmit. Keanu Reeves jól játszik, bizonytalanságban tart, hogy ő melyik oldalon áll... Ezért nem volt kiszámítható, hogy mi fog történni, és nekem nagyrészt ezért tetszett.
  • Wittgen #7
    Szerintem elég jó film volt, én megnéztem és elégedett voltam.
  • winnie #6
    nyilván a siker nem azzal van összefüggésben, hogy téged mit érdekel. gondolom nem csak a kasszasikerekért rajongsz (step up 2, bolondok aranya vagy 10000 bc) - nyilván millió romantikus ,táncos film is van.

    btw. halljuk a legutóbbi 3 korruptzsarus filmet, ami a moziban volt:)
  • Tibmanus #5
    Kit érdekelenk a korrupt zsaruk? A millió korruptzsarus szörnyen uncsi film után engem mondjuk nem...
  • winnie #4
    jó, de azért akciós, ismert név is van benne, vagyis szerepelhetne jól is. vagy közepesen.
  • Loverman #3
    nem romantikus vígjáték, tehát nem hoz vissza 100 milliót..
  • winnie #2
    ott is lesz, csak később - ott sem lesz siker. az adatok meg budapestiek, tehát már budapesten is megbukott a film, majd mindenhol. mondjuk engem azért kicsit meglep, hogy külföldön sem érdeklődnek az utcai királyai iránt. vajh miért?