Szekeres Viktor

Hivatalosan is bejelentették a Hobbit rendezőjét

Egy ideig ide-oda kapkodtuk a fejünket a röpködő nevek hallatán, majd úgy tűnt, hogy Guillermo Del Toro mellett cövekel le a Tolkien-mű adaptációja, de a találgatásoknak vége, a stúdió hivatalosan is bejelentette, hogy ki rendezi a Hobbitot (Babót).

Tehát a Pán labirintusa és a Pokolfajzat rendezőjére, Guillermo Del Toróra esett a választás, aki nemsokára 4 évre Új Zélandra fog költözni, hogy csak a Hobbit-projekttel foglalkozzon, így egyelőre, aki más filmjére vár, annak lehet, hogy keservesen kell csalódnia.


Új Zélandon Peter Jackson produkciós csapatával karöltve fogja elkészíteni a két Hobbit-filmet, melyek azokat az eseményeket fedik le, amik közvetve-közvetlenül a Gyűrűk ura első részéhez vezettek. A forgatás 2009 elején kezdődne, a premierek 2011-re és 2012-re kerülnek kitűzésre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • CaptainRumi #7
    Igaz, hogy most már senki sem olvassa ezt a cikket, de azért megírom, hogy most már biztosan eldőlt, hogy McKellen fogja játszani Gandalfot a Hobbitban.Kiváncsi vagyok, h az Sg mikor jelenti be
  • tyuklepes #6
    ha jól emléxem, olvastam a könyvet, és úgy rémlik, elég vékonyka alapanyag volt (főleg 2 filmhez)
  • Narxis #5
    Remélem a régi szereplők megmaradnak, vagy legalábbis a minőség megmarad. Az biztos, hogy magasan van a léc.
  • Sance231 #4
    Örülök is, meg nem is. Jó kezekben lesz a Hobbit (v. Babó:)), ugyanakkor a Faun labirintusából kiindulva szívesebben látnám Del Toro-t egyénibb hangvételű filmekben.
  • Mahamoti #3
    Remélem Gandalf-ot Ian McKellen és Elrond-ot pedig Hugo Weaving játsza.
  • winnie #2
    az efféle filmtervek jó része már a tervfázisban bedől, elhal. csak akkor lehet mérget venni rájuk, ha elkezdődik a produkció előkészítése.

    nyilvűn tolni fogják, ha még meg akarják csinálni.
  • scagnetti #1
    Ez már szinte eddig is biztos volt! Én örülök hogy ő kapta meg a rendezést,ha már nem PJ. De akkor mi lesz a Lovecraft filmel,(At the Mountains of Madness) ami 2010-ben jelenne meg?
    http://www.imdb.com/title/tt1118070/
    Remélem azt is ő fogja ledirigálni.