SG.hu

Május 17-én kódolatlan nap 5 csatornán

Május 17-én, szombaton, 24 órán keresztül azok is élvezhetik az HBO, HBO2, HBO Comedy, Cinemax és Cinemax2 adását, akik még nem előfizetői a csatornáknak vagy a MaxPak mozicsomagnak.

Az HBO programja korán reggel animációs filmekkel (A kis jegesmedve 2., Hangya boy) kezdődik, majd a délelőtt folyamán vígjátékokkal és mozimagazinnal folytatódik. Ebéd után érkezik Justin Timberlake és koncertje, a Futuresex/Loveshow, majd estig olyan filmsikerek következnek, mint a Legyőzhetetlen, a Híd Terabithia földjére, A királynő és a Bábel. Különlegesség a Született lúzer című sorozat, mely az HBO Magyarország saját gyártású produkciója. 22:45-től humorával hódít a Slágermájerek, majd késő este a Törtetők legújabb részei oldják a drámai hangulatot az Apocalypto és a Fűrész 3. között.

Az HBO 2 kódolatlan kínálatában több nagysikerű alkotás mellett 19 órakor Christina Aguilera koncertje, 20 órakor pedig a Parfüm: Egy gyilkos története című dráma látható. A könnyedebb műfajok kedvelői az HBO Comedy csatornára kapcsolva olyan filmek közül csemegézhetnek, mint Az évszázad üzlete, a Szabadítsátok ki Jimmyt! és A bowling-bajnok című vígjátékok, vagy például a Kakukktojás című vígjáték-sorozat epizódjai.

A Cinemax és Cinemax 2 nem csupán hollywoodi kasszasikereket, hanem főként európai és a világ más tájairól származó filmcsemegéket, fesztiválok díjnyertes alkotásait sugározzák. Május 17-én a néző a Nell, a remetelány című filmmel kezdheti napját, melyet a Szárnypróbálgatás című ausztrál filmdráma, illetve a Kisfiam című belga-francia filmdráma követ. Utóbbi a 2006-os San Sebastian Nemzetközi Filmfesztivál két díjjal is jutalmazott alkotása.

A nap olyan további csemegéket tartogat, mint az Apósok akcióban, a Vágyastársak című spanyol vígjáték, késő este a Horror mesterei sorozat következő örökbecsű darabja, a világhírű Ernest R. Dickerson V, mint Vámpír című filmje, vagy a Carla dala (angol-spanyol-német romantikus dráma).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tompka #7
    Nehogymá ingyé nézzenek jókat... mikor legutóbb néztem a hbo (előfizetek rá) észre vettem hogy gagyi filmek mennek rajta. utánna néztem éés pont kódolatlan volt :D
  • n3whous3 #6
    pont azért...
  • Suffering #5
    Persze, mindenapra raknak kurva jo filmeket, de pont ilyenkorra amikor mindenki nézhetné, akkor rakjék bel a leggagyibakat.
  • Proart #4
    Igen, minden hálózatra igaz, ahol elő lehet fizetni ezekre a csatornákra.
  • gabr #3
    Szerintem csak az antenna digital előfizetők...
  • n3whous3 #2
    ez minden olyan hálózatra igaz, ahol elő lehet fizetni ezekre? Tehát UPC, DigiTV, stb..?
  • bertino #1
    pompás