Ötvös Tibor

Pokolfajzat: siker esetén trilógia

Ha sikeres lesz a Pokolfajzat második része, akkor a rendező, Guillermo del Toro harmadszor is csatába küldené a szuperhőst. Ám azt már most kijelentette, hogy a trilógia után nem készítene több filmet eme franchise-ban.

Klikk ide!
Közeleg a részben hazánkban forgatott Pokolfajzat 2: Az Aranyhadsereg világpremierje, ám a sajtót máris a következő lépés foglalkoztatja. A direktor, Guillermo del Toro már most kijelentette, hogy ha a második epizód végre meghozza a várt sikert - az első rész nem robbantott bankot -, akkor harmadszor is visszatér a Hellboy-projekthez.

Sőt, del Toro már a sztorivázlatot is összerakta a fejében. Eszerint Pokolfajzat barátunk ezúttal a nácikkal kerülne komolyabb összetűzésbe, ám ezek a gonosztevők nem a csatornákban szednék áldozataikat, hanem a felső tízezer befolyásos tagjai lennének. Reméljük sikerül a trilógiává bővítés.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Deryck #6
    "Reméljük sikerül a trilógiává bővítés." - Remélem nem, ez a 2. rész szánalmas volt. Inkább nézem meg a Dark Knight-ot még 5x mint ezt még1x.
  • Andrews2007 #5
    "Hobbit és az azt és a Gyűrű szövetségét összekötő filmet"

    Hát igen én is azt írtam. Attól még a 2. részlete lesz az összekötő ezt mindenki elmondta.
  • CaptainRumi #4
    Del Toro magát a Hobbitot rendezi csak épp két részben, nem összekötő filmet....
  • Andrews2007 #3
    Ejnye SG. M ilett veled. Mindenhol fennt van az új brutál mindent ütő Dark Knight poszter csak itt nem? Átengeditek nekik vagy mi? :D + Del troo hivat alosan is a Hobbit és az azt és Gyűrű szövetségét összekötő film rendezője lett ma. 4 évig lesz ezért Új-Zéland csodás szigetén. :) Jó neki.
  • Ed Porter #2
    Kb. annyira hangzik szarul mint egy angol anyanyelvűnek a "The Golden Army". De.
  • Aram95 #1
    Örülnék, ha trilógia lenne. A fordítás jó, de csak szerintem hangzik szarul, hogy Aranyhadsereg?