Ötvös Tibor

Alakul a Crank 2 stábja

Végleges formát öntött a mérsékelt sikert aratott Crank - Felpörgetve folytatása. Kiderült, hogy kik lesznek a főszereplő, Jason Statham társai, illetve pontosan miről is szól majd a film.

Először is nézzük a stáblistát. Chev Chelios barátnőjét ismét Amy Smart alakíthatja, a gonosz szerepében Clifton Collins Jr. tetszeleghet. Visszatér még Dwight Yoakam és Efren Ramirez is. A sztori elég erőltetettnek tűnik, de az első részt sem a története miatt szerettük.



Chev kicsit kiakad, mikor egy csapat gengszter ellopja szinte megsemmisíthetetlen szívét. Hősünk nem tököl, átesik egy elektromos implantátum beültetésén, mely fenntartja vérkeringését. Öröm az ürömben, hogy az új szívnek néha-néha komolyabb adag elektromos impulzusra van szüksége ahhoz, hogy ne álljon le.

A Crank 2 forgatását A szállító 3 befejezése után, április 28-án kezdik meg Los Angelesben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NLZ #12
    Lehet, hogy a sztori az első rész előtt fog játszódni. Vagy lehet semmi köze nem lesz hozzá a címen kívül. Ne legyetek ennyire korlátoltak. :)
  • Nethyrrea #11
    erre példának felhozhatnám a shyamalan-féle (asszem ő volt az elkövető) a sebezhetetlen c filmet bruce willissel.
  • Nethyrrea #10
    öö...ha jobban megnézted az első rész végét, miután lezuhant, mielőtt még elsötétült volna a kép a stáblistának, még pislogott egyet. olyat meg hullák nemszoktak.
  • DonMaros #9
    Nekem az első rész nagyon bejött de ez a sztori írtózatosan gagyi. Varázslógyerekek és pókemberek valóban nincsenek de azt eddig is tudtuk. Viszont a Crank-et besorolhatjuk azon kevés filmak közé aminek még val valóságalapja és realitásérzéke. Ezek után egy ilyen erőltetett és irreális sztorit bedobni sztem értelmetlen. Megpróbálnak még pénzt kifacsarni belőle és ezért minden baromságra hajlandóak.
  • NEOreg3 #8
    kár, hogy az első rész végén meghalt, de azért folytassák nyugodtan...
  • bertino #7
    akkor ne nézd :P
  • ffxi #6
    Hát az elős rész télleg ütött. Nmetom felül tudja-e kerekedni a 2-nem hiszem :)
  • koschwarz #5
    nem is erről van szó, de van ami már egyszerűen fasság. a 2. rész fent felvázolt sztoriján inkább sírva fakadok, mint röhögök.

    mellesleg az első rész nekem kifejezetten csalódás volt.
  • dcba #4
    Gyerekek miért kell minden filmet a valósághoz hasonlitani.Ez egy mese nem kell hogy reális legyen csak szórakoztasson.Falon járkáló hálót kilövő ember meg varázsolni tudo szemüveges kisfiú sem létezik mégis jó film a Harry Potter és a Spider-man.
    Sztem ha jól megcsinálják a második részt akkor nem lesz itt hiba.Nekem az első is naon teccet a lényeg h nem szabad komolyan venni ez inkább vígjáték amin nevetni kell....
  • znono #3
    Én az első rész eröltetettségén is nevettem, főleg a végén.Mikor 600 méter magasból hősünk 3 percen keresztül zuhan és közben telefonál.Nem értem hogy tudják ezt folytatni???Ha valaki ilyen magasról leesik az a minimum, hogy minden csontja porrá zúzódik.Fos mindegy hogy erős a szíve vagy sem.Ez a rész még nevetségesebb lesz mint az első.