Ötvös Tibor

Mégsem lesz Igazság Ligája film

Újabb csavar a már így is kusza sztoriban. Joel Silver producer elmondása szerint a hivatalosan Justice League: Mortal címet kapott projektet - jelen állapotában - végérvényesen törölték.

Kicsit bővebben kifejtve ez annyit jelent, hogy mind az eddig kihirdetett szereposztás, mind pedig a sok helyen megszellőztetett forgatókönyv ment a kukába a rendezővel együtt. George Miller "végzetét" saját hazája, Ausztrália okozta, ahol nem igazán akarták megadni a kért adóengedményeket, valamint a forgatókönyv sem sikerült a legjobban - a producerek szerint.



Ezzel együtt fellebbentek a pletykák a neten, miszerint a Warner Bros. és a DC addig nem is lép tovább a Justice League ügyében, míg a Supermant alakító Brandon Routh-t és a Batmant alakító Christian Bale-t meg nem szerezték a projekthez. Ez pedig - mivel mindketten egy-egy szuperhőst alakítanak - nem mostanában lesz.

Szóval jelen állás szerint véget ért az Igazság Ligájának csatája a hollywoodi producerekkel, és vesztettek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • HalJordan #11
    Szerintem sem a baj hogy törölték annak ellenére hogy imádom mert a sztori elég gagyi lett volna és hogy Brandon lenne Superman hát ezt sem szivesen olvasom mert ez az új Superman nagyon rossz lett még mindig ezzel a régi vonallal inkább vennék meg Alex Ross új képregényét az írók és azt vonalat kellene követni az hatalmas.
  • busman001 #10
    ezt ajánlom figyelmedbe:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Justice_League

    First appearance - The Brave and the Bold # 28 (February-March 1960)
  • busman001 #9
    juius:
    az igazság ligája nem egy marketingökörség, hanem egy létező dolog a dc univerzumban. már több razfilm is készült róla amiket le is adtak a cn-en, de képregény is van már ezeréve.
  • BB0735 #8
    http://www.imdb.com/title/tt0909291/
  • Wittgen #7
    Melyik epizód volt ez?
  • julius666 #6
    Hát én személyszerint ötülök ennek, mindig is utáltam az Igazság Ligájá-t.
    A világ legközönségesebb és legszarabb marketingökörsége, hogy van néhány sikeres, befutott figuránk, júúúj, hát akkor már pakoljuk őket egy filmbe, a sok hülye veszi majd mint a cukrot.
    Tessék megnézni azokat a régi, fekete-fehér horrorfilmeket, ahol egy filmbe pakolták Drakulát, Frankeinstein szörnyét, a Farkasembert, stb. Ugye milyen szarok? Na, ez PONTOSAN ugyanaz. 40 év múlva már szinte nyoma sem marad, majd lehet rajta röhögni, hogy milyen szar.
    Az új Supermenről meg csak annyit, hogy én nem szeretném SEMMILYEN filmben újra látni, mert míg a Batman: Begins egész jó lett, az előbbire sajnáltam a pénzt és az időmet, amit kidobtam rá.
  • Jim Kirk #5
    Kicsit(?) zavaros ez a cikk. Egyáltalán nem "törölték" a filmet. Egyszerűen csak stoppolták a készítési munkálatokat.
  • mrzed001 #4
    A Justice League-es Smallville rész brutál jó volt.
    De hogy mások játszották volna a főszerepeket meg az a kavarás ami ment, na ez nekem sem tetszett.
    Ha ez a JL film a Smallville -be illeszkedett volna, valószínűleg mindenki vállalta volna a szereplést.
  • Sance231 #2
    "Ez pedig - mivel mindketten egy-egy Marvel-hőst alakítanak - nem mostanában lesz."

    Marvel-hőst? Mi van? A Justice League-hez hasonlóan az önálló Batman és Superman képregények is DC termékek. A film viszont így tényleg nagyon nehezen fog összejönni, mivel mindkét színész elhatárolódott a JLA-ban való szerepléstől. Igazuk is van, hülyeség lenne mindkét új film realisztikus világát egy összefüggéstelen katyvasszá gyúrni. A képregény jóval szabadabb műfaj, ott még ez ment, de filmként mindenképpen egy teljesen elkülönült gárdával kellene lerofgatni szerintem.
  • mark oh #1