Ötvös Tibor

The Spirit teaser

Végre megérkezett az első mozgóképes anyag Frank Miller első rendezéséből, mely meglepő módon nem valamelyik saját képregényét dolgozza fel. A Will Eisner's The Spirit a Sin Cityben látott képregényes stílust alkalmazza majd.

A film főszereplője egy nyomozó, aki halálos ellenfelének elpusztítása érdekében megrendezi saját halálát és így Lélekként harcol Central City legfőbb bűnözője ellen. Octopus célja kiírtani az egész várost. A Lélek sikeresen harcol ellene, ám egy nap összefut egy gyönyörű nővel, aki egyszerre akarja megölni, szeretni és elcsábítani főhősünket.



A főbb szerepekben Gabriel Macht mellett Samuel L. Jackson, Scarlett Johansson és Eva Mendes is felbukkannak. A bemutatóra sajnos még több, mint fél évet várnunk kell, hiszen jelen állás szerint jövő januárjában lesz a The Spirit amerikai premierje.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • DonMaros #14
    Látom az agyad csak a vegetatív funkciókat képes ellátni és azt se tejles sikerrel. Ez a hely elvileg azért van hogy az emberek véleményt nyílvánítsanak filmekről esetleg értelmes vita formájában megbeszéljék a különbségeket. Azért mert valakinek a véleménye nem egyezik a tiéddel nem kell azonnal idiótának bélyegezni még ha ilyen finom utalással teszed akkor sem.
  • skiryo #13
    milyen rókabőr lehúzás? annyiszor használja ahányszor akarja a SAJÁT világát. Nézzetek inkább Fantastic 4-t. Az való annak aki ezt fikázza...
  • Blasta #12
    "meg ugye mindenki önmagából indul ki"

    Véletlenszerűen ráböktél egy alapigazságra a szólásmondás nagyoszótárban?
  • vampyre #11
    A zene a The Untouchables-ből van...
    A végső mondat pedig ("I'm on my way") ha jól emlékszem Dick Tracy szófordulata volt...
  • ziipp #10
    Szerintem is rókanyúzás, de ettől még lehet jó. Max Payne óta bejön az ilyen stílus. :) Picit csiszoltak azóta a grafikán, képregényesebb, frissebb, finomabb - én ezt remélem ettől a filmtől.

    Ez tényleg nem a realitásról szól. Fogadjátok el, hogy ez ilyen, és akkor élvezni fogjátok! :)

    U.I.: Samuel L. Jacksont semmiből nem lehet kihagyni? ;)
  • julius666 #9
    A rohadt mindenit de várom már! A Sin City is mien jó volt!
    A nagyokosoknak meg üzenem, hogy aki nem komálja a dark noir-t, az inkább a saját ízlésvilágába tartozó filmeknél kommentelgessen ennyire okosakat (Pl.: Dr. Szöszi és társai).
  • DonMaros #8
    Hát ez nem sokat mondott nekem, a stílust meg kicsit rókabőrnek érzem de ízlések és pofonok:)
  • ProGabe #7
    mint ahogy repülni idióta kék ruhában,piros lepellel.esetleg hálót lőni,vagy mondjam a szín-,erő-,és méretváltozást dühkitörés miatt?

    remélem érthető mit akarok mondani :\

    persze ez mit sem változtat azon a tényen,hogy Frank Miller oda sz*rik,ahol eszik:lépten-nyomon kikelt az ellen,amikor a filmre vitt képregény adaptációk teljesen átformálták az eredeti vizualitását.hát kérdem én:miért csinál Sin Cityt ebből?persze lehet,hogy csak egy teaser erejéig teszi ezt
  • Loverman #6
    nem értitek hogy ennek ez a stílusa? hogy ez komolytalan? úristen >< nembaj azért fikázzátok, abban jók vagytok, meg ugye mindenki önmagából indul ki
  • KomiWwW #5
    Na azért öltönyben és makkoscipőben a tetőn szaltózva tovaugrálni, nem lehet egyszerű dolog. :S