Szekeres Viktor

Doktor House menti meg a TV2-t

Miután a TV2 már jó ideje csak a második helyen kullog az RTL Klub mögött és a tavaszra tervezett nagy dobásai is látványosan besültek, ismét kiderült, hogy jó az öreg a háznál, hiszen Amerika egyik legnépszerűbb sorozata idehaza is arat.

Nem túlzás azt állítani, hogy a Doktor House a TV2 egyetlen műsora, mely 1,2 millió körüli nézettségével fel tudja venni a versenyt az RTL Klub főműsoridős programjaival - nem is csoda, hogy a sorozat az utóbbi hetekben folyamatosan a három legnézettebb sorozat és TV2-es műsor között szerepel. (Szériák terén a hazánk kedvenc orvosát csak a Cobra 11 ismétlései és természetesen a Miami helyszínelők képesek megelőzni.)


Éppen ezért jelenthet nagy érvágást a TV2-nek, hogy már egy kezünkön is meg tudjuk számolni, hány epizód van még hátra a Doktor House 3. évadából, mely fináléja után minden bizonnyal nyáron a sorozat ismétlései fogják szórakoztatni a nagyérdeműt az ősszel induló 4. évad kezdetéig.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Deryck #9
    wtf? cobra 11? jó hogy nem rex felügyelő, német sorozatok sztem a legszarabbak közé tartoznak xP elég nagy sértés volt ez a dr house forgatókönyvíróinak h egy szinten emlegetik xP
  • Vogel #8
    Nem mindenkinek van 500 csatornája. Én is 4 közül választhatok. (m1, retek, csiga, fixtv)
  • torcipepe #7
    hétköznap ez az egyetlen műsor, amit nézek. nincs is sok választásom, hisz csak 2 és fél csatornám van. de a hadakozás kikerülésére ki is lehet kapcsolni a TV-t.
  • nohea #6
    Valahogy totál egyet tudok érteni. Persze, "kell" az ilyen - és nem csak a TVben: minél többet van szó mondvacsinált műbalhékról és igénytelen baromságok részleteiről, annál kevesebbet beszél a nép VALÓDI problémákról. Akik pedig csinálják ezt az egészet, azok meg jól megélnek belőle. Elég hervasztó.
  • Zpalee #5
    Az ország lakosságának igénytelenségét az mutatja, hogy a két kereskedelmi csatorna nézettsége (szinte) meghaladja az összes többi -esetleg igényesebbét- együttvéve. Nagyon szomorú, hogy ennyire el lehet zülleszteni egy népet, persze egy szűk, de annál befolyássabb körnek ez az érdeke
  • god25 #4
    Mi az a cobra11?
  • Vamp17 #3
    jaja aze a house nem er fol a cobra11-hez sztm se.
  • homeless #2
    Az ország lakosságának igénytelenségét mutatja, hogy a House-t egy lapon lehet emlegetni a cobra 11-el.
  • Ajnasz #1
    Ezek a cikkek olyanok már, mintha úgy menne a tv ipar, mint a hegylakó, hogy a végén csak egy maradhat. Gondolom, az ország tv néző közönségének a 45%-a már nem elég ahhoz, hogy nyereséges tv adót üzemeltethessen valaki..