SG.hu

AXN: indul a Csillagkapu

Április 20-án a számos Emmy, Gemini és Saturn-díjjal és jelöléssel értékelt Csillagkapu mutatkozik be ismét, ezúttal az AXN csatornán.

Az 1990-es években Dr. Daniel Jackson (Michael Shanks) fiatal archeológus rájön, hogy az a különleges anyagból készült, gyűrűs szerkezet, melyet az egyiptomi ásatások alatt a tudósok évtizedekkel korábban találtak, a csillagkapu, féregjáratokat képes indítani más bolygókon lévő csillagkapukig.


A sorozat főhősei a CSK-1 nevű csapat tagjai, akik egy szigorúan titkos, amerikai katonai bázisról fedeznek fel más világokat a kapu segítségével, és megvédik a bolygót az idegen fenyegetésekkel szemben. Tagjai Jack O'Neill Ezredes (Richard Dean Anderson), Dr. Daniel Jackson (Michael Shanks), Samantha Carter Őrnagy (Amanda Tapping). A második részben csatlakozik hozzájuk Teal'c (Christopher Judge), Jaffa harcos, aki az ellenséges Apophis-től áll át a CSK-1 legénységéhez.

Sok sci-fi művel ellentétben, a Csillagkapu napjainkban és a Földön játszódik. Bár több mint tizenegy évvel ezelőtt indult galaktikus útjára, a mai napig a televíziós sci-fi irodalom egyik üstököse. Tíz évadot élt meg, s ezzel a legtovább futott sci-fi sorozattá vált az amerikai televíziózás történetében.

Most egy új generáció kap lehetőséget arra, hogy megismerkedjen a hőskorral. A 22 részből álló első évad április 20-ától (vasárnap) minden hétvégén szombaton és vasárnap reggel 8 órától AXN-en!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Carbine #8
    Indeed.
  • heyman8909 #7
    láttam már a 10. évadot is, de biztos hogy nézni fogom ezeket újra! a legjobb scifi sorozat, megérdemli.
  • cateran #6
    Az 1. részben csak segít nekik,a csapat tagja konrétan a 2. részben lesz...
  • Reg5 #5
    A pilot 1,5 órás, szóval hacsak ki nem vágnak belőle akkor 2 részre osztják és így igaz... Bár már régen láttam.
  • hispan2 #4
    Teal'c az első részben csatlakozik hozzájuk, nem a másodikban.
  • Amcir #3
    Teheték volna más műsor helyére. Na kereshetem hogy azt hova tették.
  • Sliderx #2
    Azt hittem már végre a 10-ik évadot adják le szinkronizáltan. Ha ez csak hétvégente lesz és az AXN tervezi a 10 évad szinkronizált leadását jó sokáig várhatunk mire elér oda a sorozat.
  • Reg5 #1
    Tehették volna későbbre is, de nézni fogom ha tudom :)