Szekeres Viktor

Megvan M. Night Shyamalan Avatarjának premierje

2010. kemény évnek néz ki, legalábbis ami a két évvel előre kitűzött premiereket illeti, hiszen május 7-én jön az új Narnia-film, rá két hétre a Shrek 4, míg június 18-án a Toy Story 3 és akkor az Avatar: Az utolsó léghajlító-moziról még nem is szóltunk.

Szerencsére a népszerű animációs sorozatnak, az Avatar: The Last Airbendernek sem kell már sokáig kétdimenzióban maradnia, hiszen a Nickelodeon gyerekszériája 2010 július 2-án végre mozivásznon is bemutatkozik, mégpedig három dimenzióban - élő szereplőkkel.


Természetesen a szereposztás még nem ismeretes, azonban az biztos, hogy a Paramount M. Night Shyamalant (Hatodik érzék) bízta meg a rendezéssel. A film egy ifjú hősről fog szólni, aki képes manipulálni az elemeket. A Miyazaki-hatásokkal is rendelkező animáció filmváltozatának címe csak simán Airbender vagy The Last Airbender lesz, hogy a nézők ne keverjék össze James Cameron Avatarjával.

A forgatókönyvet természetesen maga Shyamalan fogja írni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Talley #5
    És mikor folytatják a 3. évadot? mert azt látom, hogy az évad utolsó 4 részének megvan az időpontja de mi van a 14-17ig levőkkel?
    Ami nekem amúgy nem tetszik az Avatarban az, hogy rohadt sokat kell várni mire kijönnek az új részek. Amúgy tényleg szorakoztató :D
  • tyuklepes #4
    Háháháááá előbb legyen letudva a Dragonball movie, oszt majd látjuk ebből mi lesz ;) (mert szerintem a DB fog akkorát hasalni ... )
  • b4dluckboy #3
    egyik szemem sír a másik nevet...mert könnyen lehet h meg se közelíti a rajzfilmet/nem kinézet terén nem másolatot akarok,csak úgy értem h az eredeti sorozat nagyon szórakoztató sztem./ viszont az is lehet,hogy jól sikerül. Nem tom mit értenek Miyazaki hatások alatt,de ha érdekel,/nem reklámként isten ments/ de m2ön szombat esténként Miyazaki animéket adnak...
  • Inquisitor #2
    Néztem nagy szemekkel, mikor vette át a fószer J. Camerontól az Avatart, de így már értem.

    Mik azok a Miyazaki hatások, mint nagy Miyazaki rajongó kérdem?
  • newtrep #1
    last airbender élő szereplőkkel?!am a rajzfilm egész jo asszem moss megy a 3.évad az USA-ban .kiváncsi vok mit hozz ki ebböl Shyamalan úr