Ötvös Tibor

Babylon A.D. cáfolatok

Sok pletyka kering a neten a bemutatásra váró Babylon A.D. című akció-thriller kapcsán és ezeknek most a produkciós cég véget vet.

Lehetett hallani, hogy a Mathieu Kassovitz rendezte és Vin Diesel főszereplésével készített film 2 óra 40 perc lett, minek hatására a Fox két részletben fogja mozikba küldeni az alkotást. Aztán hivatalos forrásokra hivatkozva jelent meg a neten, hogy a Babylon A.D. az R kategóriás besorolást (18 éven aluliak csak nagykorú felügyelete mellett tekinthetik meg) kapta.



Ezen pletykákat ma a produkciós cég egy közleményben hivatalosan is cáfolta. Lássuk, mit is írtak. "A Babylon A.D. sosem volt 2 óra 40 perc hosszú. Ezt Mathieu mondta viccesen egy újságírónak, aki elindította ezt a lavinát. A film hivatalosan 1 óra 40 perc hosszú és ezt befolyásolhatja még a Fox. Abban biztos vagyok, hogy a stúdió nem fogja két 50 perces filmre szétvágni."

"A PG-13 (14 éven aluliaknak nem ajánlott) besorolás a valódi. Ez nem meglepő, hiszen már a kezdetek kezdetén volt egy ilyen megállapodásunk a Fox-szal. A stúdió saját maga vágja meg az amerikai verziót, az európait pedig Mathieu Kassovitz készíti. Ez természetesen azt is jelenti, hogy lesznek különbségek a két film között."

A film augusztus 29-én érkezik meg a mozikba.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Kagemusha #8
    ...meg a folytatása!
    Régen láttam már ennyire jó fantasztikus filmet...
  • CaptainRumi #7
    Pff.....mondtam,hogy törölni fogják a kommentet és javítják a cikket :D xD eredetileg két 70 perceset írt a Tibi (nem két 50-est) ami ugye sehogy nem jön ki
    szánalom :D
  • Kmarha #6
    :S kár, örültem volna egy majd 3 órás akciófilmnek (lehetetlen, rendező nincs ma aki ilyent tudna csinálni).

    sőt a csak 18as karikás besorolásnak is. Fenébe a golyózáport vér nélkül túlélő főhösökből.. szakadjon az a kéz ha egy shootgunnal telibe kapják!

    De a rendezői változatra igy is kiváncsi vagyok :)
  • Randal #5
    Vin Diesel nagy arc. Nem elgondolkodtatóak a filmjei, viszont nagyon klafák. Főleg a Pitch Black:)
  • CaptainRumi #4
    És persze véresebb :P
  • Wittgen #3
    Reménykedjünk.
  • Zocsi #2
    Ez azt jelenti akkor, hogy az EU-s verzió hosszabb lesz és vágatlanabb? Remélem igen!
  • Mister #1
    várjuk :)