Ötvös Tibor

Bukott a szuperhősparódia

David Zucker sikeresen vette át a Horrorra akadva franchise-ot, ám a Superhero Movie bevételeivel bizony nem büszkélkedhet. A képregényfilmeket kiparodizáló alkotás ugyanis alig 10 millióval nyitott, ami a horrorparódiák 40 milliójához képest aprópénz.

De a legnagyobb meglepetést mégis az első helyen kezdő 21 okozta. A kártyás dráma főszerepeiben Kevin Spacey, Laurence Fishburne és Kate Bosworth brillíroznak, és alig 35 millióba került. A 23,7 millió dolláros nyitány így több, mint remek kezdés. Lehet, hogy egy sleeper-hit került az utunkba? Jövő héten kiderül.



A Horton visszacsúszott a második pozícióba, ám szégyenkeznie még mindig nem kell. Eddig összesen 174 milliót termelt, ami büdzséjének duplája. Ráadásul mindössze 17%-os visszaesése okán csak Amerikában elérheti a 150-180 milliós profitot. A Superhero Movie azonban nem örülhet, jóformán senkit nem érdekelt a trailer alapján színvonalas szórakozásnak tűnő komédia.

A héten sem lesz oka az egyszeri amerikai mozirajongónak a panaszra. Jön a horror műfajában induló The Ruins, a George Clooney - Renée Zellweger féle Leatherheads, a Jodie Foster - Gerard Buttler duót vásznakon összehozó Nim's Island, valamint a Meet Bill is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • angol #10
    röhögtem, jó lesz
  • ziipp #9
    Leslie Nielsen for the president! Szeretem az ilyen képi/háttérpoénokkal tűzdelt filmeket. :) Remélem tudják majd hozni a Csupasz Pisztoly, khm, trilógia szintjét.
  • chronos75 #8
    haverokkal, 3 sör után tökéletes lesz, már látom :)
  • OJ #7
    Nem csodálom, a leggyengéb poénokat válogatták össze az előzeteshez.
  • CaptainRumi #6
    Sztem a brake-es rész is odabasz rendesen:D
    de a Leslie Nielsenes szögbelövős jelenet viszi a pálmát :D
  • jeti00 #5
    nem lesz rossz ez :)
  • Dynamic #4
    De utálom, hogy minden második amerikai vígjáték azzal próbál megnevettetni, hogy van egy balfasz főszereplő, aki végig csetlik-botlik.
  • A1274815 #3
    Akkor lehet, hogy én beteg vagyok, mert nekem tetszett a trailer, jót röhögtem rajta. A brake-lős rész szerintem is elcseszték. Remélem nem lesz rossz a film.
  • ZoliJ #2
    van egy rész a Lois és Clark című sorozatból is, amikor a busz elé ugrik és ellöki a nénit:)
  • julius666 #1
    Hát nemtom nekem a traileréből úgy tűnik hogy csak a pókembert paródizálja, és annyira ígéretesnek nem tűnik. De az is lehet, hogy csak az a falonbrékelés húzta le nagyon a többit