Ötvös Tibor

Az első Jégkorszak 3 videó

Alig emésztettük meg a Jégkorszak 3 plakátját, máris megérkezett az első, nagyon rossz minőségű videó is a filmhez. A főszereplő természetesen ismét Motkány barátunk, aki tovább üldözi imádott makkját.

A Jégkorszak alkotói a Horton mellett sem tétlenkednek és gőzerővel készítik az ősállatok harmadik kalandját. Amint azt a múltkori plakáton is láthattuk, a készítők ezúttal a dinoszauruszokkal hozzák össze hőseinket és ezt most mozgóképes formában megtekinthetjük.



Tegnap ugyanis felkerült az egyik orosz oldalra egy videó, melyen mindenki kedvenc Motkánya üldözi a számára elérhetetlen makkot. Az állat természetesen most is galibát okoz és a végén egy T-Rexen köt ki.**** A jelenet vicces, a készítők a látottak alapján tudják tartani az előző két film színvonalát. A bemutató csak 2009-ben esedékes.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Rundstedt17 #17
    baromság
  • Hirvaer #16
    Még ha csak annyira néznék hülyének a tudományt hogy 60millió éve kihalt lényeket eresztenek össze más őskori lényekkel.. nade beszélő állatok???
    A kardfogú nem eszi meg a lajhárt???
    Ez egy szórakoztatás (és nem utolsó sorban pénzbevétel- de ez mellékes) céljából készült animációs film Pras uram, nem dokumentumfilm. Főként gyerekeknek (ugynakkor minden korosztálynak), őket meg még marhára nem érdekli a karbonos kormeghatározás.
  • PrasCo #15
    Jó, én értem, hogy rajzfilm, és toronymagasról leszarom, hogy ki kivel szerepel egy vásznon. Komolyan. Az egyetlen ok, amiért beírok, az az, hogy ENNYIRE hülyének kell nézni a "tudományt"? Vagy úgy gondolod, az ujjukból szopták, a karbonos kormeghatározás meg cirka hatvanmillió évet téved?
  • Kagemusha #14
    ...párhuzamos világegyetemet nem tudsz elképzelni, ahol éppenséggel így történtek a dolgok?

    Nálam pont ezért fér meg egymás mellett a sok-sok különböző történet, mert képzeletben máshova helyezem mindet... mindegyiket a saját világába és nem erre a sárgolyóra, ahol élek... próbáld ki, milyen és mindjárt nem lesz rossz érzésed ilyesmikkel kapcsolatban!

    Mellesleg: ott voltál, mikor a dinók és a mammutok éltek? Lehet, hogy tévedés az egész elmélet... én legalábbis adok 1% esélyt a tévedésre.
  • Darth Sith #13
    én egyet nem értek. Amikor mammutok éltek, és jégkorszak volt, az mondjuk pár ezer/százezer évvel ezelőtt volt. Tegyük fel 1-2 millió. De semmiképpen sem 64millió.. H jön össze a mammutok korszaka a dinoszauruszokkal? Tudom, h rajzfilm meg minden, de azért ez eléggé dúrva hiba... sztem.. de javítsatok ki ha tévedek
  • Gerbill #12
    Majd abba dugja a makkját.
  • krk #11
    Tök jó, amikor egy törölt videó van belinkelve
  • brueni #10
    az majd a negyedik részben lesz...
  • Running #9
    Lerágott csont, kukába vele.:P
  • endrev #8
    Tényleg képesek szoktak lenni a forgatókönyvírók már nem létező bőröket is lehúzni egy történetről a folytatás érdekében, de azért szerintem adhatunk egy utolsó esélyt nekik. :)