Szekeres Viktor

Horrorsorozatból a Péntek 13-filmbe

A horrorfilm-feldolgozások népszerűsége töretlen, így nem is csoda, hogy a Halloween-film sikere után jön az új Péntek 13 és Rémálom az Elm utcában mozi. A 80-as évek tinihorror-remake-jei közül először a Péntek 13 kerülhet a filmszínházakba.

Ennek megfelelően el is indult a szereplők kiválasztása, és úgy néz ki, hogy a 28 évvel ezelőtt forgatott tinihorror egyik főszereplője a tévében az X-akták nyomdokain lépdelő Odaát (Supernatural) című sorozatban az egyik Winchester-testvéret, Samet alakító Jared Padalecki lesz.


A Kristály-tavi gyerektáborban elhulló gyerekfelügyelőkról szóló Péntek 13-feldolgozás 2009. február 13-án (naná, hogy pénteken) kerül a mozikba: rendezője Marcus Nispel lesz, aki első filmjével, a 2007-es Barbárral nagyot bukott, míg a szkriptet Damian Shannon és Mark Swift jegyzi.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • slickboy #6
    Nem értem pontosan a cikk elejét. Most akkor mit folytatnak és mit remake-elnek? A Rémálom filmek asszem 8 folytatást értek meg, a végére a színvonal eléggé leesett. A Freddy vs Jason meg ilyenekről meg ne is beszéljünk, nagyon trash. Ezt nem érdemes folytatni. Viszont nem is tudnék mást elképzelni Freddynek mint Robert Eglundot. Úgyhogy bármi is lesz, Robert legyen Freddy!
  • Wittgen #5
    Az SG-s cikkírók nem tudnak elszakadni ettől az X-akták - Supernatural párhuzamtól, ami nem is létezik ugye.

    Ettől függetlenül jöhet bármennyi Péntek13 film, csak legyen olyan brutál, mint a régiek :)
    A Jason X is oltári jó volt.
  • znono #4
    A Texasi láncfűrészes Jessica Biel-el nagyon korrekt film volt.Ebben is van potenciál, csak használják is ki.
  • nihillus #3
    Marcus Nispelnek nem a 2007-es Barbár az első filmje. Nem tudom pontosan hány filmet rendezett eddig, de 2003-ban ő készítette el a Texasi láncfűrészes remakejét, ami szerintem elég jó film lett, szóval azért van remény hogy ez is jóra sikeredik.
  • dtm #2
    Áh, ha moziba kerül, akkor nem lehet annyira nagy baromság, mint az X.
  • NEOreg3 #1
    ha jobb lesz mint a Jason X, akkor az már félsiker, de van egy olyan érzésem, hogy még annál is rosszabb lesz