Szekeres Viktor

Kitűzték a Szupercsapat-mozifilm premierjét

Ismét reneszánszukat élik a tévésorozatokból készített mozfilmek: az elkövetkező alig több mint egy évben négy kisképernyőn megismert alkotást is újra fognak gondolni és sok-sok évad helyett 90-120 percben prezentálják nekünk.

Ezek közül pedig az egyik leginkább nagyszabású minden bizonnyal a Szupercsapat lesz - a The A Team eredeti címre hallgató sorozat alapján készült film ennek megfelelően meg is kapta az egyik kiemelt nyári premieridőpontot: 2009. június 12-én tűzik a nagyérdemű elé, abban az időpontban, amikor az Eddie Murphy-féle Nowhereland is mozikba kerül.

A problémamegoldó háborús veteránokról szóló filmet John Singleton fogja rendezni és teljesen modernizálva lesz (a veteránok sem vietnámiak lesznek). Az eddig szállingózó hírek szerint Ice Cube-nak van a legnagyobb esélye, hogy megkapja a sorozatban Mr. T. által játszott szerepet, valamint Woody Harrelson nevét is hallani úton-útfélen a filmmel kapcsolatban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • JohnnySmith #10
    Woody Harrelson tuti mint a bolond Murdoc :D
  • ziipp #9
    Hehe, pont ezt akartam mondani. Ice-T szerintem még ezt sem fogja tudni "hitelesen megformálni" muhaha (:D), de azért drukkolok neki. Van pár jó száma: "You got a problem? I got a problem solver, and his name is revolver." ;)

    Azért Hollywood nincs akkora szarban, jó pár színvonalas sorozat fut jelenleg: House, LOST - hogy csak a kedvenceim említsem.
  • Timbu #8
    5-6 éve? Van az sokkal több is. Igaz, régebben azért voltak eredeti ötletek is. Nem egyszer fordult elő, hogy nézek egy 20-30-40 évvel ezelőtti francia filmet, aztán eszembe jut, hogy ezt már láttam amerikai változatban is. Az megint más kérdés, hogy régen a "másolatok" legalább voltak olyan jók (sok estben jobbak, pl Oscar), mint az eredetiek. Meg azért régen is 10 évente csináltak új Robin Hood, 3 testőr, stb. feldolgozásokat.
  • Inquisitor #7
    OFF: Hmmm, és nem Eddy játszotta a fáraót az egyik régi klipjében?
    ON: Hát nem is tudom, Ice Cube-nak nem picit gyúrnia kell a szerepre, több szempontból is. Viszont Hollywood nagy szaharban lehet, ha ázsia, európai remakekekn és képregény/sorozat újrafeldolgozáson kívűl nem képes semmi nagyot felmutatni lassan 5-6 éve :(
  • xido #6
    Találnod kellene,mert volt egy közös klipjük "Whazzup with u" volt a címe..még valahol a Black or White körüli időkben:)
  • hPi #5
    "I pity the fool..." :) Imádtam a sorozatot :)
    De tény, hogy Ice Cube, mint B.A., ... hááát...
    De ne szóljuk le előre, lehet, hogy kihozza magából a maximumot és tanácsot kér a nagy öregtől :))
  • kernerster #4
    csak találjak egy Eddie Murphy+Jacko közös fotót, úgy fogok röhögni (Nowhereland-Neverland)
  • gyuri12 #3
    Ezt 15-20 évvel ezelőtt kellett volna,az eredeti színészekkel.
    A sorozat meg fasza.
  • smore #2
    ami azt illeti, Mr.T sem az oscart érdemlő alakításai miatt (volt) híres.. :)
  • fűszeress #1
    a régi szinészek nélkűl nem lesz az igazi!
    ice cub meg nem jo szinész szerintem