Ötvös Tibor

Mozgóképes G.I. Joe bemutató

Az egyik internetes oldal szépen összeszedte, melyik színész melyik karaktert alakítja majd a készülő G.I. Joe mozifilmben. Tette ezt mozgóképes formában, melyet most mi is közreadunk.

Azt már bizonyára minden rajongó tudja, hogy a Transformers sikerének hatására a Hasbro másik klasszikus alakjait is a vásznakra küldi. A G.I. Joe - A film ráadásul elég szépen halad és az előjelek is nagyon biztatóak. A rendezői feladatokkal a Múmiát készítő Stephen Sommerst bízták meg, a főszerepekben pedig igazi világsztárok brillírozhatnak majd.



Az IGN egy rövidke film elejéig összeszedte a leszerződtetett sztárokat és azt is, hogy kit alakítanak a filmben. Így rögtön látszanak majd a fizikai különbségek, de ez senkinek nem okozhat gondot. Az összefoglalót itt lehet megnézni, de mi is felsoroljuk a jelenlegi szereposztást.

A táncos Step Up sztárja, Channing Tatum kapta Duke szerepét, legjobb barátját Joseph-Gordon Levitt játszhatja el. Hawk tábornok Dennis Quaid alakjában lép a vásznakra. Ripcord szerepében Marlon Wayans bizonyíthatja, hogy a leszerződtetését ellenzők tévedtek. Sienna Miller a Baroness, Rachel Nichols Shana 'Scarlett' O'Hara szerepében okozhat kellemes perceket a férfi szemnek. A film gonoszát, Destrot Christopher Eccleston alakítja. A többi a filmben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • OJ #10
    G.I.Joe-ból csak rajzfilm és képregény van, és mindig is ezek voltak a fő-karakterek
  • CaptainRumi #9
    *egyedül Dennis Quaid......
  • CaptainRumi #8
    Hát a felsorolt szereplők között Dennis Quaid meg talán Marlon Wayans az igazi világsztár szal nagy alakításokra nem kell számítani de még jó h G.I. Joe-ban nem is az a lényeg :P
  • DonMaros #7
    Most jutottam el addig hogy megnézzem a bemutatót. Elkeserítő. Én csak a rajzfilmet láttam, meg pár részt a sorozatból de ennek fényében is kiábrándító. Azt hittem a film a rajzfilm sztoriját dolgozza fel (nem tudom az volt-e az első ezért nem merek hülyeséget mondani) de nyílvánvaló hogy nem mivel a karakterek fele nem is szerepel a videóban. Ez alapján nekem úgy tűnik hogy kapunk wgy jövőbeli amcsi maszlagot ahol a JÓ amerikai katonák, a világ hősei megmentenek minket a csúnya rossz terrorista kobrától. Már csak az hiányzik hogy Bin Laden fia legyen a kobraparancsnok és tejles a siker. Lehet hogy túl borulátó vagyok de ezek alapján semmi jóra nem számítok, pedig egy nagyon ütős filmet lehetne ebből összerakni.
  • dartois83 #6
    SÓLYOM HADNAGYOT IS TEGYÉK BELE!!!!
  • Waterhorse #5
    Hentes őrmester az új sorozatban szerepelt, legalábbis a rajzfilm szerint, a képregényt nem ismerem. Nekem azok a karakterek, és maga a sorozat, a történetek is jobban bejöttek mint a Duke/Herceg Saga-ban. Biztos a folytatásra gondolva használják a régieket, majd ahogy halad a sztori, úgy jönnek Hentesék is a képbe. A régieknél maradva, Hajóst nem szabadna kihagyni, az egyetlen akinek volt is jelleme, Kobra oldalról meg az ikrek, Tomax és Xamot még érdekesek lennének a filmben.
  • Csaba42 #4
    Meglátjuk. Régi nagy kedvenc, ezért nagyon remélem, nem lesz sz@r a film!
  • DonMaros #3
    Mai napig az egyik kedvenc rajzfilmem de nagyon félek attól hogy elkúrják. Nem is annyira a szereposztás iatt aggódom, hanem hogy mennyire lesznek hűek az eredetihez. Másik félelmem a túlzott CGI használat, van amit tényleg csak azzal lehet kivitelezni de manapság már lassan mindent ez a sz@r helyettesít ami nagyon oda tudja vágni egy film hangulatát pláne ha gyenge a kivitelezés (Legenda Vagyok).
  • sirpalee #2
    " A film ráadásul elég szépen halad és az előjelek is nagyon biztatóak. A rendezői feladatokkal a Múmiát készítő Stephen Sommerst bízták meg..."

    Nem mondanám hogy a múmia rendezője jó előjel...
  • Darth Sith #1
    és Hentes őrmester nem lesz benne? :P