Ötvös Tibor

Tarolt a Horton

Jim Carrey újabb Dr. Seuss történetben szerepel. A Grinccsel ellentétben azonban a Horton egy animációs mese, mely első hétvégéjén rögtön rekordot is döntött. Jelenleg a kiváncsi elefánté 2008. legjobb nyitánya.

A címet eddig a teljesen más stílusú Cloverfield birtokolta, méghozzá 40 millió dolláros premierrel. A mese ezt az összeget több mint 5 millió dollárral megfejelte és ezzel büdzséjének felét vissza is termelte. Mondjuk a Jégkorszak alkotóitól ilyen eredményt vártunk. Erős a gyanú, hogy további Dr. Seuss könyvek kerülnek még adaptálásra.



Az I.e. 10 000 több mint 50%-os visszaesése nem meglepő, sajnos a film közel sem hozza azt a minőséget, amit vártunk tőle. Ha ez így megy tovább, a film a 100 milliós bevételt sem éri el, mellyel Emmerich karrierjének 3. legkevesebbet jövedelmezett filmje lehet.

Az utcai harcos Never Back Down a harmadik, 20 millióba került és 9 millióval nyitott. A Doomsday azonban eléggé beégett, alig 4,8 milliója gyengus eredmény. Büdzsét nem találtuk, nincs viszonyítási alap. Megemlítenénk még Will Ferrell buktáját. A Semi-Pro 49%-os zuhant, jelenleg a nyolcadik és kerek 3 milliót szedett össze a hétvégén.

Lássuk, mit kínál a hét. Nem lenne meglepő, ha a jövő héten a Tyler Perry's Meet the Browns elsőségéről kellene beszámolnunk. A transzvesztita komikus nagyon népszerű odaát, felénk azonban nagyon kevesen hallottak róla. A Drillbit Taylor Owen Wilson újabb próbálkozása egy főszerepben, mely ezúttal a családi vígjáték szerelmeseinek próbál örömteli perceket okozni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • DJ Boss #5
    Ja hogy te a bulvárra vágysz? Hát kérlek goto index.hu, blikk.hu. Vagy ha Viktor művészúr (engem elszomorító) gegeire vágysz, ne olvasd el Tibi cikkeit. Ja és kerüld a HVGt is!
    Goddamn, hol tartunk...
  • julius666 #4
    Hmmm... annyira nem tűnik rossznak... de valaki megmondaná, MIT KERES ALATTA A BEETLEJUICE ZENÉJE?
  • Tinman #3
    Vigyázz mert megkapod, hogy erre merevedik a...
  • CaptainRumi #2
    Tibi te hány éves vagy?? Ja és ez ugye nem a fő foglalkozásod? Mert a stílusod egy ötödikesével vetekszik......
  • xido #1
    jahogy Seuss...akkor most már értem,miért volt gyanús nemrég egy képen,hogy grinch pofája van a figurának:)