Ötvös Tibor

Bryan Singer rendezi Supermant

Az írósztrájk végeztével minden akadály elgördült a már régóta halogatott Superman - Man of Steel című film útjából. Ráadásul végre egyértelműen kiderült, hogy a sok pletyka ellenére mégis Bryan Singer rendezi a "folytatást".

Sokat foglalkoztunk már a bejelentett Superman - Man of Steel című filmmel, ám valahogy soha nem pozitív hírek érkeztek a Warner háza tájáról. Mivel az előző film elég komolyat bukott, sokáig nem is volt biztos, hogy elkészül az újabb rész. Ráadásul a stúdió a biztos pénzt hozó Batman és Igazság Ligája filmeket jobban támogatta, mint kékruhás hősét.


Erre bizony elmennék

Ma azonban mindenkit megnyugtatott a korábban már rendezőként sem szereplő Bryan Singer, hogy az írósztrájk végeztével minden akadály elhárult a film útjából. Ráadásul a Superman visszatér direktora kijelentette, hogy ő vezényli le a filmet, mely jelenleg a forgatókönyvírás fázisánál tart.

"Az első rész romantikus és nosztalgikus volt. Az első perctől így terveztem. A folytatás viszont alaposan belecsap majd a lecsóba." Majd meglátjuk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Looooser #9
    hátnem toom
    engemmost elfogot a para megláttam a jeletr és eszembe jutot az Iam Legend ből amikor a mozi elött sétált Will és kinnt volt ez a ajwel szerintem para ha 2009-ben kijön így a film akkor lehet beüt a baci is... össze esküvés elmélet powa csak kövesd a jeleket.....
  • CaptainRumi #8
    Én pont tegnap néztem és nekem is feltűnt a jel :D de a plakát többi része sztem fake mivel a Justice League-ben sem Routh sem pedig Bale nem fog játszani
  • MoToX #7
    Teljesen egyetértek DonMaros-sal. Christopher Reeve volt az a superman akire mindenki emlékezni fog...kiskorom óta imádom superment, de annak a neve aki returnsben játszotta szupit valahogy nem ugrik be:D
    Sajnos Tom Wellinget nem fogjuk látni a JL-filmben :( kijelentette(vagy jelentették) hogy nem ő fogja alakítani kedvenc hősünket.
  • tyuklepes #6
    Ja, tök jót vigyorogtam, a 'Legenda vagyok' egyik nappali utcai jelenetében a háttérben egy Batman jelbe applikált Superman jel volt, még vigyorogtam is, hogy mekkora'poént' rejtettek el a készítők. Most látom, ezzel kezdték el a Justice League promózását. Ugyanez a jel volt (ha jól emléxem).
  • DonMaros #5
    Számomra vannak a filmtörténelemben olyan karakterek, melyeket nem lehet helyettesíteni. Ide tartozik Christopher Reeve is, nekem ő marad az örök superman, már ezért sem komáltam a filmet. De megnéztem, mert Singers és Kevin Spacey neve még hordozott némi reményt. A rendező bukott, ezért biztos nem hagytam volna ott az a-men 3at. spacey játékával meg voltam elégedve, hozta a szinvonalat de az sem volt olyan nagyon kiemelkedő. Ha a warnernek lenne egy kis esze leszerződtetné a smallvilleből Clarkot és Lexet a következő filmre, ahogy a rajongói hangokat hallom ezzel sokat meg lennének elégedve, én személy szerint pedig Michael Rosenbaum-ot tartom az új évezred eegyik legzseniálisabb fiatal szinészének.
  • tyuklepes #4
    Szerintem meg jó volt az első Returns, jól is hozott a konyhára, ha jól emléxem ... Igaz, nem volt olyan túlpörgetett és akciódús, de a 'modernkori' képregényadaptációkhoz képest SZVSZ rendesen ell lett találva a kötelező moralizálás/dramatizálás mértéke.
  • bertino #3
    megint egy superman ?
    én birtam anno a történetet, nem leszólni akarom, de már megint egy superman film ? :D
  • ldavid #2
    valahol szerintem várható volt, hogy ő fogja rendezni ezt is
    remélem jobb lesz, mint a returns
  • carville #1
    Szerintem meg az első rész unalmas és nyálas volt, kedves Singer.
    Igaz a Szupermanust sose szerettem, de ám az Xmen 1-2 rendezőjétől többet vártam.