Ötvös Tibor

The Incredible Hulk trailer

Megérkezett az Edward Norton nevével fémjelzett The Incredible Hulk valódi előzetese. A trailer alapján a film rendben lesz, bár a pletykák szerint a Marvel és a színész a vágáson nagyon összekülönböztek.

A héten jeleztük egy előzetes képében, hogy napokon belül megérkezik az első, hivatalos előzetes a The Incredible Hulk című képregényfilmhez. Nos, a trailer ma megjött és bizony nagyon tetszetősnek tűnik. Talán az egyetlen rossz pont, hogy a főgonosz Abomination többet látható, mint maga Hulk.



Pletyka szinten terjeng Hollywoodban, miszerint a színész és a Marvel komolyan összekülönböztek, mely akadálya lehet egy esetleges folytatásnak. Norton ugyanis segített a forgatókönyv megírásában és a film vágásánál is jelen volt, ám a Marvel nem engedte, hogy utóbbiba beleszóljon. **** Ez megsértette a színészt, aki azóta nem is foglalkozott a filmmel. Reméljük ez nem látszik meg a produkción. A The Incredible Hulk június 13-án debütál.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • PokerFace #18
    Folytatás, a kezdetek az Ang Lee féle Hulkban már benne voltak, ez ott kezdődik, hogy Bruce keresi a megoldást, hogy hogy tudná kontrolálni magűt stb.
  • Quantumleap #17
    Most akkor folytatás lesz vagy reboot? Össze vagyok zavarodva, egyikőtök ezt ír, másikótok azt.
  • PokerFace #16
    Én is nagyon várom, a többi szuperhős filmmel együtt, mivel mostanság szinte csak jobb comic moviekat folytatnak (X-men, Batman, Sin City, Punisher stb)...bár lehet hogy csalódást okoznak majd, de én mindegyiket moziba fogom nézni mert óriási képregény fan vagyok. Ezt pedig már csak Tim Roth és Edward Norton miatt is megnézném.
  • 5c0rp330n #15
    "egyszerűen nem őt akarták a folytatásban"

    javíts ki ha tévedek, de tudtommal ez nem folytatás lesz, mert az ezelőtti próbálkozás gyalázatosan szar fostalicska lett, és szarra nem lehet építkezni. ebből a filmből meg még sokminden lehet. remélem Edward Norton szar filmhez nem adja a nevét.
  • Krizli #14
    Norton igenis jó a szerepre. Sőt, nekem régen is ő ugrott be, mint Bruce Banner. Rá ugyanis hasonlít, a legtöbb képregényben hasonlóan néz ki. Eric Bana kicsit sem. Amúgy nem arról volt szó, hogy Bana-nak nem tudtak annyi pénzt felajánlani, egyszerűen nem őt akarták a folytatásban. (Meg tudom érteni.)
    Az első film amúgy nekem is tetszett, de mint más megközelítést, ezt is várom.
    A sztori nekem úgy tűnik, a 2001-2003 közötti Bruce Jones-féle Hulk képregényből merít sokat, amit én szerettem (bár Hulk keveset szerepelt benne, Banner volt a központi szereplő), úgyhogy nincs bajom vele.
    A helikopterből kidobós rész meg a The Ultimates-ből rémlik, ott is Banner-ként dobták ki, aztán egy nyápic dokihoz képest hatalmasat puffant, a többit meg ki lehet találni... :)
  • Hobot #13
    Csak nekem tunik muanyagnak az egész film?
    Maga Hulk az első részben is jobban nézett ki.
    Nortonnal kapcsolatban pedig: minden szinész elér egyszer a mélypontra, ezt nem kellett volna elvállalnia. Eddig csak jó filmjeit láttam, viszont ehhez nem sok reményt fuzok.
  • dannyparker #12
    Noshátigen, Norton egy kurva jó színész, az egyik kedvencem, de én is nagyon meglepődtem, mikor megtudtam hogy ő játssza Hulkot. Valahogy tényleg nem neki való ez a szerep, de majd meglátjuk. A szuperhősös filmek sose vonzottak de ezt megnézem miatta.
  • immovable #11
    ez vicces. a filmhez nem szóltál hozzá, akkor mi értelme a hozzászólásodnak.? ;)
  • ddt500 #10
    Bírom a Nortont de nem hiszem el, hogy nem tudtak Eric Bana-nak annyi pénzt ajánlani amiért elvállalta volna a folytatást.
  • immovable #9
    hát ha olyan unalmas lesz mint az első akkor inkább kihagyom