Szekeres Viktor

Az első képek az Alone in the Dark 2-ből

Uwe Boll megteremtette az Alone in the Dark filmes univerzumát, most azonban másoknak adta át a marsallbotot. A szigorúan csak DVD-re megjelenő film a tervek szerint 2009-ben lesz kapható a boltokban.

Dr. Boll arra mindenesetre figyelt, hogy kellőképp németesen hangzó nevű urak vegyék át a projektet: az Egyedül a sötétben 2-t Michael Roesch és Peter Scheerer írta és rendezte, akiknek nevét már jól ismerhetjük az első részből, de ugyancsak ők írták a Holtak háza 2, illetve a Far Cry forgatókönyvét.

Klikk ide! Klikk ide!

A film főszereplői között egyébként olyan neveket találhatunk, mint az örök rosszarcú mellékszereplő, Danny Trejo vagy az annak idején Alienben szerepelt, de amúgy a B-filmek egyik királyának tartott Lance Henriksen - és persze Boll kedvencéről, Michel Paréról sem feledkeztel el a szereposztók.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • sanner011 #3
    Nyúlfarknyi cikk, és még ebben is van hiba... Szép. :)
  • Seth #2
    Lehet jobb lesz mint az első rész, elvégre nem boll rendezi :D
    Paré egy halom B movieban játszott(A philadelphia kísérlet jut most csak eszembe ^^), arcról tuti felismernéd, nem túl jó színész :)
  • dannyparker #1
    Danny Trejo-t bírom nagyon, Henriksen is oké, de ki a tököm az a Paré? A film amúgy nagyon nem érdekel, az első rész se tetszett.