Szekeres Viktor

Uwe Boll az Indy 4 ellen indítja új filmjét

Dr. Boll nem retten meg a kihívásoktól, ezt mutatta, hogy több mint egy éves szünetet követően mégis bekerült az amerikai mozikba a Dungeon Siege-film. A Postal előtt álló feladat pedig nem más lesz, mint az Indy 4 legyőzése.

Filmértők szerint az Indiana Jones 4 megszoríthatatlan lesz májusban, Boll mégis bízik abban, hogy elsöpri a csak nosztalgiaérzésre alapozó mozit. Új horror-komédiáját, a Postalt ugyanis az Indy 4 premierjének idejére, május 23-ra időzíti.


A mester kifejtette, hogy "Az Indy 4 hétvégéjén, el fogjuk tiporni az Indiana Jones-filmet, hisz mindnyájan tudjuk, hogy Harrison Ford még nagyapámnál is vénebb, és lejárt az ideje, ahogy Michael Moore mondaná."

Boll később kitért arra, hogy mostanában Spielberg is mintha elvesztette volna rendezői mojoját, hiszen a germán rendező máig sem érti, hogy a Világok harcát miért élte túl az idősebbik testvér.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bender93 #28
    Jó idézet:D Az én idevágó idézetem:Nehogy már a fika kapja óvodást.!
  • Hirvaer #27
    Dr. Boll "mester" keze által eddig is csak olyan színvonalú alkotások kerültek ki, mint amilyn színvonalt képvisel fentebb is a képen.
    Arra meg, hogy az általa rendezett Postal elsöpri az Indy-t, csak annyit lehet mondani, amit székely Józsi bácsi is mondott, mikor az állatkerben meglátta a zsiráfot: "Ilyen állat márpedig nincs!"
  • szdomi #26
    Kezd szánalmas lenni Boll barátunk. Eddig nem sokat tett le az asztalra. Az Indy 4 legyőzése pedig nem hiszem hogy valakinek is sikerülni fog. De félek a Postal film amúgy is az "ilyen is van" kategóriába fog bekerülni, mint a legtöbb Uwe Boll film.
  • Szilvi79 #25
    Kicsit nagyképú a semmire, egyre nagyobb hülyét csinál magából.
  • bitbandita #24
    ill.: 0:1 x)
  • bitbandita #23
    Olvastad amúgy mit írtam? A film VÉGÉRŐL írtam azt amit, ami a könyvben is így van (mármint az alienek vs. vírusok és bacik: 1:0). Nem az egész filmet vetettem össze a teljes könyvel, csak a végét. "ha jobban átírják már nem is lehetne ez a címe": ez így van, ezért írtam amit.
  • koschwarz #22
    szerintem ez az idióta direkt provokál. az indiana jones film még akkor is sikeres lesz, ha olyan rossz lesz, hogy hányunk tőle, míg a postal-nak alapból esélye nincs semmilyen pozitív bevételre. már csak azért sem, mert nem híres, népszerű vagy sikeres, maximum hírhedt játékról van szó.
  • Hoz_Hun #21
    HÁHÁHÁHÁ

    Te olvasad a könyvet????? Én igen.
    A film köszönő viszonyban sincs vele. Ha jobban átírják már nem is lehetne ez a címe. Először is a könyv az író korában játszódik azaz a századfordulón és véletlenülsem az amcsiknál, hanem Angliában. Innen már akár ne is folytassam, de se lánya se fia a főszereplőnek. Nem dokmunkás hanem angol gentleman és még sorolhatanám oldalakon keresztül.
  • bitbandita #20
    A Világok Harca befejezéséért nem Spielberget kel okolni. Így írta meg (1898!-ban) H.G.Wells és kész, olvasd el a könyvet. Az lett volna a gagyi, ha teljesen átírja a végét. Szerintem.
  • nagykovi #19
    Ez egy hülye...
    Én szánalmasnak tartom, hogy ilyeneket mond.
    1. Hogy Ford-ra hogy mondhat ilyet h "vén és lejárt az ideje", amikor sztem Harrison Ford 1 hajszála többet ér ennél az idiótánál, és valamilyen szinten tisztelnie kellene a filmes sikereiért.
    2. Meg hogy majd ha olyan filmeket tud csinálni mint Spielberg majd akkor szóljon be, de amíg ilyen huszadrangú szarokkal áll elő addig maradjon csendben.
    Ezekután remélem, hogy az Indy 4 úgy bealázza a Postalt mint a szart...