Szekeres Viktor

Újabb botrányok lehetnek a Big Brotherben

A forgatókönyvírók sztrájkja miatt az amerikai CBS csatorna nyár helyett már télen elindította a népszerű Big Brother-sorozat újabb, kilencedik etapját, melyben eleddig több botrányt sejtető történés is borzolta a nézők kedélyeit.

Pedig az amerikai verziót elkerülték az afféle történések, amelyek mondjuk az angol Big Brotherre voltak jellemzőek, azonban idén több ellentmondásos dologról is értesülhettek a nézők. Az egyik nagy felháborodást egy játékos kijelentése generálta, aki elmondta, hogy napi munkájában retardáltakkal dolgozik. Az autista gyerekekkel foglalkozó férfi kijelentésének hatására volt olyan cég, mely még az előre megvett reklámidejét is lemondta.


A másik esemény egy szereplő elájulása volt, hiszen csapata az egyik játék során a vesztesek közé kerül, minek hatására megvonták tőlük a luxusellátás egy részét, és csak minimális ételadagokon lehetett élniük (egy rossz ízű tápanyag-mixtúrát kaptak), aminek hatására a játékos rosszul lett és összesett. Azóta kórházba szállították és jobban van, és a hírek szerint a gondot hipoglikémia okozta.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • skodatuning #9
    ergo ha nem írnak róla cikket, akkor nem olvassa el senki,tehát senkit nem érdekel.
  • bertino #8
    !!!
  • akyyy #7
    ha én irok egy pápás cikkhez, akkor már én vallásos vagyok! érted?????????
  • bertino #6
    biztos jobban tudod milyen cikket olvastam el és milyen hsz-eket -.-'
  • kalapos01 #5
    Meg téged is, meg az alattad szólókat is. Manapság már van torrent, ahol az ember majdnem az amerikai adással egyszerre nézheti a sorozatokat!!!

    Amúgy meg rém egyszerű a dolog. Írtak egy Big botherös cikket. Sokan nézték meg, ergó volt igény rá, naná, hogy írnak újabbat. Ezért írja az Index egy csomó címbe, hogy p*na, mert ara kattint a zombi. Itt is elég leírni, hogy Prison Break vagy Big Brother, és máris kattint a nép.

    Legalábbis szerintem ez tök egyértelmű.
  • bertino #4
    Szekeres Viktort pl. érdekli
  • entreri #3
    Hát nekünk úgy tanították pedagógiából, hogy a retardáltság = a normálistól való eltérés, viszont fontos dolog, hogy kompenzálható (teljesen v. részlegesen). Pl. aki nem lát jól, kap egy szemüveget és kész. Csak sok ember azt hiszi, hogy ha vki. retardált, az akkor valami nyáladzó fogyatékos. Pedig meglepődnénk, hogy a lakosság hány százaláka retardált (gyenge látás, hallássérült, beszédhiba, enyhe testi fogyatékosség, stb.)
  • hispan2 #2
    Persze, hogy nem.
  • MeoH #1
    Hude izgi...SE...Oszinten, erdekel vkit itt az Amcsi BB?