Szekeres Viktor

A TV2 ismét új scifisorozattal próbálkozik

A TV2-t nem is olyan régen kikiáltottuk a hazai scifi-adónak, hiszen volt időszak, amikor még a folyton ismétlő AXN SCIFI-nél is több tudományos fantasztikum árasztotta el a csatorna hűséges nézőit. Most újabb scifi közeleg.

A 4400, a Csillagkapu-sorozatok, a Kyle, a rejtélyes idegen vagy az Eureka nyomdokaiba legközelebb a Painkiller Jane próbál belépni, mely március első péntekén fog debütálni este 11 óra után, hogy az RTL Klub Odaát című természetfölötti sorozatától vonjon el lehetőleg minél több nézőt.


A Jimmy Palmiotti képregénye alapján készült Painkiller Jane egy kvázi sebezhetetlen nőről szól (Kristanna Loken alakítja), akit egy kormányügynökségnek tűnő szervezet fogad fel, hogy segítsen nekik összevadászni pár különleges képességgel rendelkező renegátot, a neurókat.

A sorozat tavasszal indult az amerikai SciFi Channel műsorán, és egy teljes évadot ért meg, 22 epizóddal. Érdekesség, hogy az utolsó pár epizódot Magyarországon forgatták.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • spacecrony #17
    Az tuti!
  • Szolnokboy1 #16
    hát igen, a 20. epizódban még én is vendégszerepelek :) amugy elég gyenge sorozat :-/
  • G18XM8 #15
    Ha ennek megnézem egy részét is akkor azt Kristanna miatt nézem meg. Nagyon jó csaj.
  • Aram95 #14
    A hősöket mikor folytatják?
  • winnie #13
    "én nem értek hozzá, de este 11 elég késő az átlagnézőnek.legtöbben másnap melóznak,"

    ne feledd, hogy vannak olyan sorozatok, melyek a durvaság miatt csak ekkor jöhetnek és ekkorra is kell valami, mint írtam.

    "hogy ha egy sorozat nem hozza azonnal az elvárt nézetséget akkor egyből ban."

    de ezt miért írod? a tv2 évek óta többször is csinálhatott volna ilyet és 100 meg 100 sorozat után végre megtette. amerikában ez a módszer, nálunk olykor pakolgatnak, de legtöbbször még azt sem. (itthon 1%-a tűnik el a sorozatoknak permanensen, mert semmi értelme levenni egy sorozatot, ha egyszer megvette az ember a 22 részt. le kell adni ott, ahol a fanatikusok követik, egy kevésbé nézett sávban mondjuk késő este vagy kora délután.)

    de mondom, itthon eddig minimális volt a "ban"-ok száma.

    "kapokodnak, türelmesek.pl barátok közt másfél évig szarul ment aztán az emberek hozzászoktak,"

    mint ahogy a jóban rosszban is és hozzászoktak. ez szappanopera. az rtl 1 (1!) adás után lekapta a szellemvasutat, az ötökört és még valamelyik műsorát, mert tudták, hogy azok nem tudnak nézettséget építeni.

    a sorozatoknál is csak kevés példa van erre és, ha nézettségépítés lesz, akkor az az első negyedben történik, vagyis az első pár részben. ez volt a barátok köztben is, ha mondjuk a 800. résznél indult felfele a nézettség, hiszen most meg a 10000.-nél tart. (hasszámok, csak a negyedre akartam utalni)

    szóval nem érdemes a szappant összemosni a sorozatokkal. egy lost vagy szökés nem fog nézettséget növelni. egy house igen, mert szinte minden országban ezt teszi,

    "szokott helyen a szokott időben, elkapcsol, jövőhéten megpróbálja mégegyszer hátha csak műsörváltozás volt aznap, de nincs megen akkor pá-pá."

    vagy pedig elkezdi nézni, ami helyette van, hiszen mi a választás? az egyik adón egy sorozat sokadik részébe kapcsolódik be vagy egy random filmbe vagy a másikon egy sorozat első részébe vagy egy random filmbe?

    aki sorozatot akar nétni, azok közül szerintem többen választják egy sorozat első részét. aki meg filmet, az választ a random filmek közül.
  • winnie #12
    "Te winnie most nem azért, de az összes hétköznap kb.8körül kezdődő sorozatból csak a Sharkot hagyják meg."

    így van. a legnagyobb baromság, hogy helyettük tesznek másik 4 sorozatot, amik kizárt, hogy jobban hozzanak...

    " Mi egyszerű nézők igen is ki lehetünk akadva mert, MI nem tudjuk mikor folytatják ezeket."

    egyetértek.

    a brian és a szellemekkel majd kikerül délutánra. a brian levétele érthető, mert botrányosan hoz, inkább délutáni sorozat, ha már itthon kitalálták ezt a kategóriát.

    de a jerichot nem érdemes ezzel a kettővel összemostni.

    "Egy normális tv nézőnek az este 11 óra elég késő! Ált. dolgozunk másnap."

    persze, de akkor is kel valamit adni.

    "Enegem is érdekel a Rains, de akkor miért január végén újították meg a műsorrendszerüket, miért nem vártak vele márc. 1-ig?"

    mondom, ebben abszolút igazad van. mondjuk a raines pont egy lejáró sorozat helyére kerül, de mi értelme a monk - 5x13 után egy tuti bukó cane - 1x01-et berakni?

    "Ők a TV2 aki le akarja győzni az RTLklubot. Mi nézők meg le vagyunk sz*rva. "

    jó, ez most így nem igaz .a tv2 akkor győzi le az rtl-t, ha többen fogják nézni, ergó, ha új nézőket szerez.

    nyilván nem lehet úgy műsort készíteni, hogy mindenkinek jó legyen. mindig lesznek fújók, de ha sokkal több az örömködő, akkor a csatorna jó úton jár.
  • immovable #11
    én nem értek hozzá, de este 11 elég késő az átlagnézőnek.legtöbben másnap melóznak, suliznak vagy mindkettő, ahogy előttem is leírták már.és ezt az időpont pakolgatásokat sem értem, illetve, hogy ha egy sorozat nem hozza azonnal az elvárt nézetséget akkor egyből ban.most volt két interjú az egyik portálon, a retek meg a tv2 vezetőivel.ott a retek azt mondta azért sikeresek ők, mert nem kapokodnak, türelmesek.pl barátok közt másfél évig szarul ment aztán az emberek hozzászoktak, hogy este ez van.azóta ez a legnagyobb siker.ő mondta nem én.s ahogy más is írta aki nem tv függő csak kikapcsolódni kapcsolja be, (ejha ez ám a mondat) az nem figyeli mikor mi hol van újabban, ha nincs ott a szokott helyen a szokott időben, elkapcsol, jövőhéten megpróbálja mégegyszer hátha csak műsörváltozás volt aznap, de nincs megen akkor pá-pá.
  • FoodLFG #10
    Én meg Firefly folytatást akarok nézni. :D Az egy olyan sorozat volt, ami tényleg tetszett.
    Bár ennek nem tudom, hogy mi köze van ehhez a hírhez, de akkor is.
  • crotinake #9
    Te winnie most nem azért, de az összes hétköznap kb.8körül kezdődő sorozatból csak a Sharkot hagyják meg. Mi egyszerű nézők igen is ki lehetünk akadva mert, MI nem tudjuk mikor folytatják ezeket. Lehet, hogy neked vannak infó-id de ez nekünk nem nagyon áll rendelkezésünkre. (Ti sem tudtátok a Junkie-n mikor egyik szomabaton valami ruppótlan magyar sorozatot tettek be Jericho helyet, hogy mi a rák van!)És ne mond, hogy e-mailt kel küldeni valakinek és majd válaszolni fognak mert az ember kikapcsolódásból néz TV-t nem azért, hogy ilyen baromságokon idegeskedjen.
    Egy átlag magyar tv néző szerinted kitől érdeklődjön, hogy a kedvenc sorija miért tünt el a képernyőről? Ott a Jericho 4 részt nem leadni, Miért pont Brain , Szellemkkel suttogóból is van még jópár rész az aktuális(vagy utolsó évad)ból. Egy normális tv nézőnek az este 11 óra elég késő! Ált. dolgozunk másnap. Tehát nem nekünk megy a sorozat. Dehogy kinek?? Ja persze reklámozó cégeknek.

    És nem megoldás, hogy mindent felveszek és majd valamikor megnézem.
    Miért nem futattják ki az épen akt. sorozat akt. évadját? Utánna jöhetnek az újjak! Enegem is érdekel a Rains, de akkor miért január végén újították meg a műsorrendszerüket, miért nem vártak vele márc. 1-ig?
    Mert csak!! Ők a TV2 aki le akarja győzni az RTLklubot. Mi nézők meg le vagyunk sz*rva.

  • winnie #8
    na, tipikus f*kázó:)

    "Kezd elegem lenni a TV2-ből. Este 11 óra után??? Hol vannak az eddigi sorozatok?"

    a helyükön, és épp ezért kerül este 11-re, mert máss sorozathelyek foglaltak.

    "Azokat sem folytatták, ezt is leveszik majd amikor kedvük tartja."

    mindet folytatják és 1-2, totálisan a nézőket nem érdeklőt vesznek csak le.

    "Vagy berakják lehetetlen időpontokba (bár ez a jelek szerint meg is valósult)."

    tudod mennyi sorozat van? és tudod mennyi nem lehetetlen időpont? segítek, előbbiből jóval több, így természetes a jelenség.

    "Csillagkapu 10. évad? SG Atlantisz 3. évad? Éjjel nézhetjük majd - hurrá "

    látod, ostobaságokat beszélsz. az atlantis s3 nemsokára jön a szokásos szombat délutáni sávban. utána ősz végén a csk1 s10.