Szekeres Viktor

Újabb epizódokat kap a Supernatural

A hollywoodi írósztrájk hatására február 21-én ment le az utolsó leforgatott epizód a Supernatural 3. évadából, de a rajongóknak nincs okuk elkámpicsorodni, hiszen a CW tájékoztatása szerint a sorozat még visszatér pár rész erejéig a nyár előtt.

Eric Kripke, a sorozat készítője nem is olyan rég meglebegtette, hogy ha viszonylag hamar véget ér a sztrájk, akkor az írók feszített tempóban el tudnak készíteni még pár epizódot a 3. évadból. Most azonban a sejtetések helyett minden konkrétummá válhatott, hiszen a CW bejelentette, hogy a Supernatural április 24-én tér vissza, és 4 új epizóddal kedveskedik a rajongóknak.


Az idehaza Odaát címre hallgató, X-akták-utódnak tartott sorozat nálunk még csak a 2. évad végefelé igyekszik, de ha hasonlóan jó marad a nézettség, akkor akár mérget is vehetünk arra, hogy nemsokára a 3. évad is megérkezik az RTL Klubra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Kemuri #5
    Az is túlzás, hogy utód de az is, hogy semmi köze hozzá. Ha elfelejtjük a kormány-idegenek összeesküvés maszlagot (ami az utolsó pár szezonban félrevitte az X-files-t) ugyan olyan paranormális jelenégek és különféle mítikus lények után nyomoz a Winchesterék testvárpár is. Meg aztán néhány író/rendező is dolgozott mindkét sorozaton.
  • Rykov #4
    Ennek akkor se lenne köze az X-aktákhoz, ha ténylegesen átkeresztelnék X-akták folytatásnak.
    Sehol sincs ez ahhoz.
  • menpe #3
    Pedig a 11. részben emlegeti az X-Aktákat Dean (mekkora rész volt, istenem), de ezen kívül szerintem sincs hozzá sok köze. Más, de jó mind a kettő :D
  • Toughtful #2
    Ez az X-aktás marhaság Viktor mániája. Nem tudom, hogy jött már maga az összehasonlítás is, de végül is, abban is vannak "szörnyek" meg ebben is, egyszer tehát még elmenne. De minden Supernatural hírban előásni ezt az X-aktás butaságot... :/
  • sanner011 #1
    Szerintem köze nincs az X-aktákhoz...