Ötvös Tibor

The Forbidden Kingdom trailer

Végre megérkezett a Jackie Chan és Jet Li nevével fémjelzett The Forbidden Kingdom előzetese. A trailer alapján az áprilisban moziba kerülő film nagyon látványos lesz, a két pörlekedő mestert alakító sztár pedig folyamatos poénforrást szolgáltat majd a filmhez.

Végre megjött Jackie Chan és Jet Li közös filmjének első előzetese. A két ázsiai sztár eddig valahogy nem igazán kereste a közös munkát, ám szerencsére végül mégis találtak egy mindkettejük számára megfelelő forgatókönyvet. A trailer itt tekinthető meg.



A sztori szerint egy amerikai fiatal egy zálogházban megtalálja a Majomkirály elveszettnek hitt fegyverét, melyet megérintve visszatér az ókori Kínába. Itt összefut két legendás harcmesterrel, akik - egymással is versengve - próbálják megtanítani a fiatalt a saját harcmodorukra. Egy jóslat szerint ugyanis egy titokzatos idegen szabadítja majd fel a birodalmat a gonosz király rémuralma alól.

A The Forbidden Kingdom április 18-án debütál Amerikában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tricky #13
    Üdv mindenkinek.
    én ezt a filmet tegnap néztem meg és csak annyit mondok rá :) kiráááály :)
    igaz angolul, de így is szuper volt.
    jackie chan rajongó is vagyok így egy kissé elfogult vagyok :D de hát nem is ez a lényeg hanem hogy csakis ajánlani tudom ezt a filmet is minden film kedvelőnek !
    üdv.
  • moviefan #12
    Sziasztok!Én innen szedtem le ha segít valakinek: http://movie.hunsms.hu Szerintem nagyon jól sikerült film!Végig leköt!Mindenkinek ajánlom!
  • xido #11
    jó film lett...hálistennek nem a 2 húzónévre építettek,a történet is kellemes...egy tipikus "Végtelen történet" kínai folklórra honosítva..ajánlom bátran bárkinek:)
  • Szilvi79 #10
    Ahaaa tehát ha jól értem a teaser rövid kis szösszenet, a trailer az igazi előzetes.
  • Kagemusha #9
    hmmm... fincsi, ide vele mihamarabb!!!
  • Picizöldfül #8
    nem vagyok nagy okos,de a teaser ilyen betekintés szerű ízelítő,a trailer több képkockányi élmény szerintem,nagyobb lélegzetvételű,nah vároma a kritikát:)
  • Szilvi79 #7
    Ha már itt tartunk, én nem tudom mi a különbség a trailer és teaser között. Légyszi valaki magyarázza el! Köszönöm.
  • Szilvi79 #6
    Wooooow. Ha a film is van olyan jó mint az előzetes... vevő vagyok rá.
  • Wittgen #5
    Várom nagyon.
  • Mister #3
    2007 karácsonykor láttam a teasert.
    de a tréler tényleg alig 12 napos. :D