Ötvös Tibor

Végső állomás 4: az új áldozatok

Kiderült, kik is lesznek a Végső állomás 4 áldozatai. A filmet február végén kezdik el forgatni New Orleans-ban, méghozzá 3D-ben.

Shantel VanSanten, Bobby Campo, Hayley Webb, Nick Zano, Krista Allen és Andy Fiscella kapták a lehetőséget, hogy a New Line Cinema sikeres franchise-ában megpróbálják kijátszani a halált. A Végső állomás 4 forgatása február végén kezdődik New Orleansban.

A rendezést a második rész után újra David R. Ellis vállalta el. A forgatókönyvet Eric Bress írta. A sztori szerint egy halálos kimenetelű autóverseny néhány szerencsés túlélője még nem is tudja, mi vár rá. A Halál ugyanis továbbra sem enged senkit csak úgy szabadon.

További érdekesség, hogy a tervek szerint a filmet teljes 3D-ben veszik fel, szóval az élmény bizonyára bődületes lesz. A premier dátuma jelenleg nincs kitűzve.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Waterhorse #4
    a 3 is pocsék volt. Nem tudom, hova kell már 4. rész, és pont ezt a filmet 3D-ben. Van millió más nagyobb durranás is amit lehetne, pl Beowulf jó választás volt.

    Sztem is a 2. rész a legjobb, jó volt a kapcsolat az első résszel, bár voltak apróbb hibák. A Legnagyobb baki az a srác, aki a végén felrobban a grillnél. Eredetileg elütötte volna a mentő ott a réten, de a drogos fickó megmenti. Viszont ő nem mentette volna meg, ha ugye idejében meghal. A gyereket elütötte volna már ott a mentő, annak rednje s módja szerint. Ez rendben, de a mentő akkor mit keresne ott, ha mindenki meghal amikor kell neki, az az autó miattuk megy oda, azok miatt akiknek már régen meg kellett volna halniuk. A halál saját magával is kibabrált, és belebonyolódott a saját elvarrandó szálaiba :D
  • akyyy #3
    3. rész végével meg mi lesz?
  • Wittgen #2
    A 2. rész volt a legjobb szerintem. Ez a Krista Allen jó kis csaj, a Feast c. horrorban szerepelt. Jó film volt az is.
  • Kmarha #1
    hja, majd egyszer talán megnézhetem a pesti 3D-ben 2-3 ezerért :D