Szekeres Viktor

A sztrájk utóhatása: fél évet csúszik a Star Trek

Bár a hollywoodi forgatókönyvírók sztrájkja múlt hét kedden véget ért, az esemény utóhatásai most kezdik éreztetni magukat, hiszen már a stúdiók is látják, hogy a munkabeszüntetés végeztével mennyi idő kell, hogy egyes produkcióik összeszedjék magukat.

A sztrájk közvetlenül nem érintette az új Űrszekerek-mozi forgatását, hiszen a forgatókönyv már november előtt elkészült, azonban a rendező, JJ Abrams többször is kifejtette, hogy változtatna pár dolgot menet közben a szkripten, de sajnos azt nem teheti írói minőségben.

Most, hogy a stúdiók előre tudnak tervezni, a Paramount úgy döntött, hogy a film 2008 karácsonyára tervezett premierjét 2009. május 8-ra tolja el, éppen egy héttel az ugyancsak a sztrájk miatt csúszó Dan Brown-féle Angyalok és démonok premierje elé, hogy a készítők minden ötletüket meg tudják valósítani.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Narxis #4
    Nekem kivételesen tetszett.
  • bakagaijin #3
    Még jó, hogy a leguccsó sorozatot pár éve az érdeklődés hiányában törölték, így a sztrájk nem érinti :).
  • Narxis #2
    Én úgy tudom nem a sztrájk miatt hanem a nagyobb haszon reményében csúsztatták el.
  • Polkino #1
    "A sztrájk közvetlenül nem érintette az új Űrszekerek-mozi forgatását.." "...JJ Abrams többször is kifejtette, hogy változtatna pár dolgot menet közben a szkripten, de sajnos azt nem teheti írói minőségben..." Egyetlen mondaton belül ilyet még nem láttam:)