Ötvös Tibor

Nem lesznek Dinobotok a folytatásban

Michael Bay elárulta, hogy a Transformers folytatásában továbbra sem bukkannak fel a Dinobotok. A rendező már befejezte a forgatókönyvet és hamarosan megkezdik a forgatást is.

A 2007-es év egyik legnagyobb blockbustere a Michael Bay készítette Transformers volt. A film a látvány mellett ismertté tette Shia LaBeouf nevét is, aki azóta újabb produkciókat tett sikeressé. A folytatás természetesen nem maradhat el és Bay - egy kisebb nézeteltérést követően - végül elkezdte az előkészületeket.

Tegnap Bay hajlandó volt beszélni a tervezett Transformers második részéről, melynek forgatókönyvét a rendező már be is fejezte. "Minden karakterünket elkészítettük" - kezdte Bay. "Mindig én írom a forgatókönyveimet és nem hagyom, hogy egy ilyen sztrájk lenyomjon."

Bay továbbá azt is hozzátette, hogy a második részben sem bukkannak fel a Dinobotok, ám az ellenfelek személyéről nem akart nyilatkozni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • drizzt1666 #10
    Unicron-os 2. részt simán el tudnék képzelni.
  • Z #9
    Azért Optimus első számú hadsegédjét, Ultra Magnust is jó volna látni.
  • diegho #8
    kiváncsi vagyok hogy folytatják a sztorit, mert a képregénytől erősen eltért az első rész is, viszont hasonló folytatás beleférne. (sokkoló, aki újracsinálja megatront és megtervezi az első 5in1 álcát) ha így folytatják, márpedig hasonló lesz sztori mert az 5in1 felállás még látványosabb lenne mint egy sima robot átalakulása, akkor megint sokan fogják megnézni. persze millió féle folytatás lehet akár, lehet rögtön unicorn-al fog jönni, bár az kicsit erős lenne 2. résznek, majd talán az első trailer választ ad a kérdésekre.
  • Dude64 #7
    Kár pedig reménykedtem egy Devastator vs Dinobotok harcban LA közepén. Na, de ugye ha Prime benne lesz nagy baj már nem lehet;)
  • Loverman #6
    Ha megnézed, kb az összes Marvel film is ilyen stílusú lett. Mellesleg, az életben nem csak 100% komolyság, van, így inkább életszerű volt a dolog. majd megnézném a te filmedet egyszer;)
  • FoodLFG #5
    Ez egyértelmű, hogy nekik a pénz számít és elsősorban ezért készítenek filmeket, de ettől még a film nem lesz jó számomra.
    Én a néző szempontjából szemlélem a helyzetet. Nekem az jobb lett volna, ha komolyabbra veszik a filmet (még ha ezzel el is vesztik a nézők felét). Pl kihagyják a vetkőztetős jelenetet, meg hasonlók..
  • Blasta #4
    Hmmmm, ez igen.

    "Látszott, hogy olyan mozit akartak készíteni, amire mindenki elmegy. Kár volt. "

    Te biztos nem olyan filmet akarnál készíteni igez, elég lenne az a pár rajongó is....
  • FoodLFG #3
    Hát a Transformers elég gyengécske volt. Látványban rendben volt, de a történetvezetés és a gyerekes poénok lehúzták a színvonalat. Látszott, hogy olyan mozit akartak készíteni, amire mindenki elmegy. Kár volt.
    Egy-két jelenttől eltekintve a szokásos hálivúdi színvonal. Mondjuk az is igaz, hogy vannak nála rosszabbak is. :(

    Nem reménykedek abban, hogy a második rész jobb lesz.
  • CaptainRumi #2
    Már azt hittem,hogy a cikk a Jurassic Park IV-ről fog szólni......és kezdtem reménykedni,hogy a robotdínőkról elcsepegtetett infok csak kacsák voltak
  • Csaba42 #1
    Kár, nekem közüllük Slug volt a kedvencem. Még mindig megvan a róla készült átalakítható figurám is. :)