Ötvös Tibor

Készül a szörnyfilm-paródia

A horrorok, szuperhősfilmek és szandálos alkotások után hamarosan a szörnyfilmek is megkapják a saját paródiájukat. A Stan Helsing minden idők hat legnagyobb franchise-a elé tart görbe tükröt.

Volt már romantikus, tini, horror, szuperhős és szandálfilm paródia is és hamarosan elkészül egy újabb vígjáték. A sokat mondó Stan Helsing rendezője az a Bo Zenga lesz, aki a Horrorra akadva producere is volt. A forgatás áprilisban kezdődik.

"A Stan Helsing minden idők hat legnagyobb szörnyfilm-franchise-a elé tart majd görbe tükröt" - jelentette ki Zenga. "Ezek a filmek világszerte összesen 1 milliárd dollárt termeltek a készítőknek. Reményeink szerint nekünk is jut egy kis falat ebből a hatalmas tortából."

A sztori szerint Halloween éjszaka egy videótékában dolgozó örök vesztes, Stan Helsing kénytelen felvenni minden idők hat legveszedelmesebb szörnyével a küzdelmet, akik épp az ő városát szemelik ki randalírozásuk színhelyéül.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Jrex #7
    szerintem is az alien, meg predator azaz az alien vs predatorlesz plusz farkaseber,vámpír biztos lesz a többit nem tom esetleg még jurassic park is.
  • Szilvi79 #6
    Csak nehogy E.T.-t is lepuffantsa.
  • marcee #5
    "Ezek a filmek világszerte összesen 1 milliárd dollárt termeltek a készítőknek. Reményeink szerint nekünk is jut egy kis falat ebből a hatalmas tortából."

    Csak őszintén! :P
  • Mister #3
    King Kong, Godzilla, Dracula/vámpír, Farkasember....?
  • Loverman #2
    SZVSZ 90% hogy nem lesz benne. Juj?
  • gyuri12 #1
    Ha nem lesz benne Alien,akkor igencsak mérges leszek.