Ötvös Tibor

Megvan az első Tekken-szereplő

Luke Goss, a Pokolfajzat 2 főellenségét alakító színész lesz Steve Fox a tervezett Tekken-moziban. A történet szerinti angol boxvilágbajnok lehet a film főszereplője.

Már korábban is beszámoltunk a hírről, miszerint egy újabb kultikus játékból készül film. A Tekken a Namco eleddig öt részt (plusz a mellékágak) megért verekedős játéka világszerte milliós rajongótáborral bír, épp ezért meglepő, hogy még csak most nyúlnak a témához. Persze lehet, hogy később még visszasírjuk ezt.

Eddig nem állt túl sok információ a rendelkezésünkre, ám tegnap végre kiderült, ki is alakítja majd a főszerepet az egyébként rengeteg karakterrel rendelkező sztoriban. A Pokolfajzat 2 főgonoszát alakító Luke Goss kapta Steve Fox szerepét, aki a negyedik részben csatlakozott a bajnoksághoz. A Tekkent Dwight Little rendezi, a forgatókönyvet Alan McElroy írta. A bemutató dátuma még nincs kitűzve.

Steve Fox boxvilágbajnok és őstehetség. Miután benevezett az 4. Iron Fist bajnokságba, fény derült szülei és születése titkára. Lei Wulong közreműködésével felderítette a Mishima Zaibatsu sötét titkait és génsebészeti szörnyszülött lényekről is híreket szerzett. Ezek után minden eddigi tornánál nehezebb kiképzéseken vett részt. Nem sokkal később Steve belépett az akkor meghirdetett 5. Tornára, hogy elpusztítsa a Zaibatsut.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • CaptainRumi #6
    Emlékszem anno balatoni táborban mennyit toltuk ezt.....kilógtunk esténként a játékterembe és dobáltuk az ötveneseket( de nyugi csajokat sem hanyagoltuk). Legjobb az a tüskéshajú,öreg,rázos manus volt nem tudom mi a neve....na meg persze King is ott volt. Másik kedvenc játéktermes játékom a Jurassic Parkos lövöldözéses volt......meg kellene szerválnom PC re nosztalgiázni kicsit
  • creed13 #5
    Szerintem már maga az ötlet gagyi, hogy egy verekedős játékból élő szereplős filmet forgatnak...Miért nem csinálnak inkább egy jó kis CGI filmet?
  • Wittgen #4
    Utánanéztem azeknek a csórikáknak. A rendező szinte csak sorozat epizódokat rendezett (pl bones, 24, stb..). Ez még nem is lenne gáz. De az író....
    Wrong turn 2, meg egyéb horrorfilmek, thrillerek. Elég gagyi a srác, ha a történeteit nézzük.
  • Seth #3
    Fist, ne kötekedj
  • MeoH #2
    Meg jo hogy 1 szinte ismeretlen karakter lesz a foszereplo. Luke Goss pedig elkezdhet hajat noveszteni, mert jelen pillanatban nem sok koze van a karakterhez, aki 20as evei elejen jar...
  • Dave0092 #1
    * 4. Iron First Tournament