Ötvös Tibor

Val Kilmer lesz K.I.T.T. hangja

Val Kilmer lesz a hamarosan kezdődő Knight Rider széria K.I.T.T.-jének eredeti hangja. A felvezető-epizódot "szinkronizáló" Will Arnett ugyanis csak GMC autókhoz adhatja a hangját, míg az új csodajárgány egy Ford lesz.

Egy autógyártói összetűzés miatt az NBC kénytelen-kelletlen lecserélte Will Arnettet, aki a hamarosan induló új Knight Rider sorozatban K.I.T.T. hangját adta. Helyére a szebb napokat is megélt Val Kilmer került, aki a második epizódtól veszi át a stafétabotot.



Arnett ugyanis a General Motors GMC autóinak hangja volt, ám az új K.I.T.T. egy Ford Mustang lesz. Mikor ezt a GM megtudta, felszólította a színészt, hogy hagyja ott a projektet. Arnett ezt meg is tette, mivel a General Motors még évekig foglalkoztatja, a széria pedig lehet hogy csak pár részt él meg.

A Knight Rider felvezető epizódja február 17-én debütál az NBC műsorán.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • KnightRider #4

    Tisztelt Cikkíró!

    Az állítása több ponton is helytelen. Először is, Kilmer szolgáltatja Kitt hangját a nyitófilmben is, mivel a törvények miatt Arnett hangját nem használhatják. Másfelől, még nincsen második epizód, mivel 1, a WGA sztrájk miatt csak a nyitófilm forgatókönyve készült el (David Andron írta) 2,a valódi sorozat csak szeptembertől indul, ha egyáltalán elfogadják, még az sem biztos, hogy egyáltalán lesz második epizód.


    Aki kíváncsi az új Knight Ridert érintő friss és pontos hírekre, látogassa meg a
    magyar Knight Rider honlapot , melynek cikkeit én fordítom angol eredetiből, legtöbbszór már a megjelenésük napján.
  • tompka #3
    Hát izé. Aszem maradok a hagyományos Dévid Hasszelhoff-nál. Legalább egy hasonló autót betehettek volna. pl corvette. nem ezt a dög verdát.
  • xido #2
    mit nyomorékoskodnak???...2 résztől bammeg..olyan dögnehéz lett volna újra felvenni pár sort Kilmerrel,hogy egységes legyen?..imádom az ilyen menet közben csereberélős baromságokat
  • shane81 #1
    Barricade a Transformersből sorozatszerepet vállal? :)