Ötvös Tibor

Sly és az újabb Bronson-remake

Sylvester Stallone két Charles Bronson filmet is fel kíván dolgozni. A Bosszúvágy mellett az MGM egy másik klasszikus, A Mestergyilkos rendezésére is felkérte a 62 éves színészt, aki a főszerepet is elvállalta.

Klikk ide!
Stallone jelenleg új sikereinek fényében sütkérezik, ám a képzeletbeli barnulás mellett további filmterveken dolgozik. Quentin Tarantino Inglorious Bastards című háborús filmjéről már régóta csicseregnek a madarak Hollywoodban, majd nemrég Charles Bronson klasszikus Bosszúvágy-sorozatának első részének feldolgozása kapcsán merült fel Sly neve.

Ma azonban egy újabb klasszikus, az 1972-es Mestergyilkos remake-je is képbe került. Az MGM ugyanis bejelentette, hogy Sylvester Stallone rendezésében és főszereplésével szeretnék elkészíteni a film feldolgozását. Sly már rá is bólintott a két feladatkörre, jelenleg egy fiatal társat keresnek mellé. Ben Foster, Ryan Gosling és Cillian Murphy mellett Elijah Wood neve is felmerült a szerepre.

Arthur Bishop bérgyilkos az egyik legjobb a szakmában. Gyorsan, pontosan, hatékonyan, és ami a lényeg, mindenféle érzelem nélkül végzi a dolgát, érzéketlen az áldozatai iránt. Egyik áldozatának a fia, a lelkes Steve McKenna csodálja a férfit, a tanítványa szeretne lenni. Azt reméli, hogy mellette rengeteget tapasztalatot szerezhet, mindent megtanulhat, ami ehhez a munkához kell. A különböző megbízások teljesítése során Bishop kitanítja őt a szakma minden fortélyára. Egyszer azonban eljön az idő, amikor a tanítvány a mester helyébe akar lépni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • PokerFace #1
    Remélem továbbra is sikeres lesz Sly! Amúgy szerintem Ryan Gosling vagy Cillian Murphy lenne jó Sly mellé...