Ötvös Tibor

Rob Zombie rendezi Conant?

A Halloween direktora, Rob Zombie is esélyes a Nu Image által tervezett Conan rendezői posztjára. Az eddigi hírek szerint a direktornak Xavier Gensszel kell majd versenyeznie a posztért.

Már többször is beszámoltunk arról, miszerint a Nu Image és a New Line Cinema megszerezte a klasszikus és kultikus barbár, Conan megfilmesítésének jogait. Ám sajna elég komoly kálváriát járt be a tervezett film és ez most folytatódni látszik.



Múltkor még a Hitman - A bérgyilkos direktora, Xavier Gens jelezte, hogy tárgyalásokat folytat a két céggel a film rendezéséről, ám a Bloody Disgusting 100%-os bizonyossággal kijelentette, hogy a stúdiók Rob Zombie-val is egyeztetnek. A direktor legutóbb a Halloween feldolgozásával aratott kisebb sikert.

A hírek szerint a sztori az 1982-es Conan, a barbár újragondolása lesz majd, mely megoldás manapság nagyon is divatos. Több infó jelenleg nem áll rendelkezésünkre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Lacee83 #9
    Gyerekkorom kedvence volt a Conan, szerintem egy remaket megér. Bár nagyon remélem nem hoznak szégyent a filmre akárki rendezi is. Engem igazából a folytatások idegesítenek fel. Főleg amikor valaminek a negyedik része megy a moziban az 5.et már forgatják a 6. at meg tárgyalják.... szánalmas. A játékok megfilmesítésével nincs bajom érdekes és komoly kihívás játékot vászonra vinni, nem Uwe Boll-ra gondolok, őt eltiltanám a filmezéstől.
  • Gundark1234 #8
    Doom Doom Thulsa Doom. Remélem James Earl Jones kap valami szerepet.
  • monster3 #7
    Rob Zombie inkább zenéljen :D
  • Kagemusha #6
    no de mivel a melléksodorban evickélnek, az átlagpolgár -pl. én- nem hallunk róla, a mozik nem vetítik, stb., tehát hol lehet megnézni?
  • winnie #5
    évente 20 folytatás, 10 remake, nem a világ vége. jóval több az eredeti film ezeknél, még akkor is, ha még annál is több az utánérzés. egyszerűen ez kell a közönségnek, így aki ezeket emeli ki, az csak a közönségfilmeket nézi, pedig a melléksodorban nagyon egyedi filmek is ott eivckélnek.
  • Rykov #4
    Ez egyre szarabb lesz...
  • feamatar #3
    azt szólom hogy nem csak tucat filmek vannak. Engem is idegesít, hogy sok a remake meg a feldolgozás, de ez csak a mainstream, emellett a média általá kevésbé hypeolt remek filmek is vannak(pl már idénről is a No Country for Old Man, Sweeney Todd[bár mindkettő adaptáció]), sok filmről szinte nem is hallani itthon(pl én az Across The Universeről sem hallottam sehol itthon), emellett meg más nemzeteknek is vannak nagyon jó moziai...
  • skodatuning #2
    minden tiszteletem conané, meg zombi úré, kúl figurák, de valahogy az az érzésem, hogy a mozifilmgyártás haldoklik. valahogy olyan, mintha már mindent kitaláltak és megmutattak volna, egyre több a remake, a folytatás, a máshol látott ötletek összegyúrása.most épp a képregények és a játékok feldolgozása dívik, a következő lépést még nem tudom, de érdekelne ki mit gondol erről.
  • TVelvet #1
    valszeg véres lesz