Szekeres Viktor

Minden idők második legnézettebb tévéműsora

Az Egyesült Államok, de talán az egész világ meglehetősen nagy izgalomban élhette át a vasárnap estét, ugyanis majd 4 órás küzdelem során derült ki, hogy ki nyeri meg a Super Bowlt, a New England Patriots vagy a New York Giants.

A győzelmet végül a Giants aratta, mely hatalmas csatában 17-14-re győzedelmeskedett a veretlen, 19-0-ás szezonra hajtó bostoni gárda felett, de ha már a tévés hírek szekcióban vagyunk, akkor nem ez a legérdekesebb, hanem hogy a 42. Super Bowl minden idők második legnagyobb amerikai tévés nézettségét hozta.

Az átlagosan 97,5 millió néző által kísért drámai mérközés után a Fox csatorna a House legújabb epizódját vetítette le, melyet ugyancsak rekordszámú, 35 milliós nézősereg izgulhatott végig.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Dakkon #5
    erre én is kiv lettem volna mi volt az elős. joformán azért kattantam a hírre, mert az már a bevezető szövegből is kiderült, h milyen műsor volt a 2.!
  • ddt500 #4
    Egy másik Super Bowl. Vagy a Holdraszállás.
  • skodatuning #3
    neeeem, a kiszel tünde interjúja lollobrigidával
  • winnie #2
    nyilván a mash-finélé.
  • tyuklepes #1
    Adta volna magát, ha már azzal vezetik fel, hogy 'második legnézettebb', hogy mi volt az első .... vagy az alapműveltség része lenne? Akkor viszont rém ostoba vagyok :S :D