Ötvös Tibor

Meglepetésfilm az élen

Amerikában mind A szem, mind pedig a Strange Wilderness leszerepelt. A hétvége legnézettebbje egy koncertfilm lett, melyet a Disney küldött a mozikba. A Hannah Montana/Miley Cyrus: Best of Both Worlds Concert Tour mindössze egy hétig lesz látható Disney Digital 3D-ben.

Múlt héten le mertük volna fogadni, hogy a Jessica Alba féle A szem remake lesz a legnézetteb film a hétvégén, ám úgy tűnik a szexi színésznőnek valamit villantania kell a testéből, ha sikert akar elérni. A 13 millió dolláros premier elég szerény, ám a Strange Wilderness még rosszabb bemutatót tudhat maga mögött.



A Steve Zahn vígjáték 3 milliót termelt, mely bizony csúnya bukta. Közel a DVD-kiadás. Az élen - hatalmas meglepetésre - a Disney Digital 3D-ben bemutatott Hannah Montana/Miley Cyrus: Best of Both Worlds Concert Tour című koncertfilm áll, melyet mindössze egyetlen hétig vetítenek a mozikban.

Ráadásul a bevételei is elképesztően alakultak. A 29 millió dollárt mindössze 683 vászonról markolta fel, mely 42,459 dolláros átlagot jelent. Ez minden idők legjobb átlaga, még a Pókember harmadik részét is jócskán maga mögé utasította. Övé továbbá minden idők legjobb Super Bowl nyitánya is.

Megemlítenénk a Meet the Spartans és a Rambo zuhanását. Mindkét alkotás 61,5%-os visszaesést produkált, szóval hamarosan elbúcsúznak a tizes listától. A héten ráadásul komoly ellenfelek is érkeznek a képzeletbeli szorítóba. Itt lesz Matthew McConaughey és Kate Hudson újabb filmje, a Fool's Gold, Martin Lawrence vígjátéka, a Welcome Home Roscoe Jenkins, Paris Hilton romantikus vígjátéka, a The Hottie & the Nottie, valamint a Colin Farrell nevével fémjelzett In Bruges.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tyuklepes #3
    Igaz, megnéztem. Ezt csúnyán beettem :D Nyilván ezért nem találtam az imdb-n sem :P
    KÖSZI!
  • gabr #2
    Soha, az RTL Klubon lesz... pár perc az egész, youtube-on már régen fent van. Ime!
  • tyuklepes #1
    Ez az ökör Coca Cola propaganda-film, a Happyness Factory mikor lesz moziban? Csak hogy jóóóóó messzire elkerüljem a mozikat akkor ...