Szekeres Viktor

Idő előtt ér véget az Odaát 3. évada

Amerikában Supernatural, itthon mindenki csak Odaátként emlegeti a természetfelettivel küzdő két testvér történetét, melyet a készítők kimondva-kimondatlanul is az X-akták utódjának szántak. Míg mi a második évad történéseit figyelhetjük, addig Amerika azon bánkódik, hogy a 3. csak csonka évad lesz.

A hollywoodi forgatókönyvírók sztrájkjának köszönhetően az éppen aktuálisan futó amerikai tévésorozatok készítése immáron harmadik hónapja áll és, ha figyelembe vesszük, hogy egy "normális", sztrájkmentes évad esetében júliustól áprilisig készülnek az epizódok, meg lehet saccolni, hogy egy ekkora leállás mennyi epizód kiesését okozhatja egy-egy sorozatban.


Saccolás helyet az Odaát készítője és mindenese, Eric Kripke nyilatkozott arról, hogy miképpen is befolyásolja a munkabeszüntetés a sorozatukat. Kiderült, hogy az összesen 12 leforgatott epizóddal rendelkező széria, a legjobb esetben is csak 2-3 résznyi lezárást fog kapni a 3. évadban, ami 15-16 forgatandó részt jelent, a tervezett 22 helyett.

Persze ez az előrejelzés csak akkor érvényes, ha a sztrájk egy hónapon belül véget ér. Ellenkező esetben a sorozat 3. évada ott fejeződik be, ahol a sztrájk miatt leállni kényszerültek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • nikita00733 #10
    Csak azért hasonlítják az x-aktákhoz, mert az egyik rendezője (Kim Manners) a supernatural-nál van.
  • Falatka2003 #9
    Ezt hogy érted, h jöhetne már? 01.31.-én volt, 02.02-ére már simán elérhető.

    Itt nézz utána :)
  • RatHunt3r #8
    hát szó ami szó, ahogy meghallottam a magyar szinkront kb 2 másodperc sem kellett ahhoz felálljak a tv elől...
    mellesleg nem értem hogy hogy a francba jön ez az x-aktákhoz, k*rvára semmi köze a 2nek egymáshoz, részemről mindkettőt szeretem, de teljesen más kategória
  • Rykov #7
    Kac-kac :D
  • ZeemanX #6
    Ez milyen hozzaszolas volt ma'....
  • freemanone #5
    "Amerikában Supernatural, itthon mindenki csak Odaátként emlegeti "

    Már az első mondattól hánynom kell... Odaát??! Mien elcseszett nyomorék fordította ezt le? Tény, hogy ez nem az SG hibája, de hogy mért kell nekik is mindíg általánosítani az 1 jó kérdés... Mindenki... A másik meg az hogy a magyar szinkronja istentelenül szar az eredeti hanghoz képest. Ez a sorozat azon ritka szinkronizált csodák közé tartozik amik eredeti hangal csodásak viszont szinkronnal szemétbe való. BTW: Jöhetne már az S03E09...
  • stargatelost #4
    hmm...ez a cikk most úgy mondja, mintha ez lenne az egyetlen sorozat, ami megsínyli a sztrájkot és csonka lesz....
    most komolyan...szinte az összes sorozattal ugyanez történik, nem csak a Supnattal...
  • Norberto91 #3
    Fogjátok be! Ez a legjobb sorozat! elmehettek ti a p*csá -ba az X aktával az egy szenny.. ennyi
  • Rykov #2
    Ez az egész sorozat a nyomába sem érhet az X-aktáknak. Bűn Mulderékhez hasonlítani. :D
  • bobi64 #1
    na emiatt is rivok egy vödörre valót. nincs is ennél nagyobb tragédia, hogy ezt a sok misztikus baromságot nem tudják megtoldani még pár résszel. gáz az egész.