Ötvös Tibor

Freddy újrakezdi

Sok más kultikus horrorfigurához hasonlóan az álmok réme, Freddy Krueger is visszatér a mozikba. Egy folytatás helyett azonban a Halloweenhez hasonlóan egy új kezdetet forgat le a New Line Cinema.

Hollywoodban folyamatos műszakban megy a feldolgozó üzemmód, melynek akadtak már komoly áldozatai is. A legújabb divat egy kultikus sorozatot teljesen előlről kezdeni, azt az első résztől újra leforgatni. Ennek akadnak remekül sikerült (Batman: Kezdődik!) és kevésbé sikerült (Halloween) darabjai is.



A New Line már bejelentette, hogy elkezdte egy új Péntek 13 széria megalkotását, a Platinum Dunes pedig nyilvánosságra hozta, hogy ők a rémálmok mesterének, Freddy Kruegernek alakját veszik elő és keltik újra életre.

A valószínűleg Freddy: Kezdődik! címet kapó filmet Marcus Nispel rendezi majd Damian Shannon és Mark Swift forgatókönyvéből. A sztárjk miatt azonban ez a projekt is határozatlan időre kitolódik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • JASON13 #11
    De azért tök jó hogy a new line cinema megszűnt ... érdekesen tervezgethet.
  • HJPOWER #10
    Jajj!! Ti még nem hallottátok? Már az összes lehetséges ötletet megvalósították, nincs hova tovább. Ezért keletkezett a sztrájk is, nem a félrevezető "alacsony-magas bérek" szitu miatt. Hát barátkozzon mindenki a gondolattal. Én a Hupikék Törpikék - The beginning -et várom veszettül.
  • DompR #9
    Azokat majd a japók szállítják ;)
  • Rena11 #8
    hajaj a lerágott csont ujboli lerágása hol vannak az uj ötletek kérem szépen
  • dtm #7
    Jaj, bocs gabr, hogy kíváncsi vagyok, mit hoznak ki belőle! El se kezdd a személyeskedést, mert a fórum nem azért van!
  • Jubei #6
    Igen legfokeppen a 6. resznel mutatjak be nemileg az elete tortenetet igaz nem szuletesetol
  • gabr #5
    dtm, már ne haragudj, de látszik, hogy te csak képekről ismered a filmet/ket... részenként, nagyon szépen be lett mutatva, hogy miként is lett Freddy olyan amilyen!
  • savior #4
    azert az eddigi reszekben mar eleg sok mindent elmondtak az elozmenyekrol. remelem azt filmesitik meg, kulonben a tobbi resz tortenete eleg nagy hulyeseg lesz.
  • dtm #3
    Szerintem ennél tényleg jó ötlet a kezdeteket bemutatni, mert a Freddyt mindig ilyen pokolbéli "szellem"-ként ismertük, most meg még ember lesz. Meg nem lesz összeégve a búrája. Sztem érdekes lesz!
  • jahola #2
    Ez a stáb a Péntek 13-é legújabb részéé.