Szekeres Viktor

Megvan az új Jack Ryan?

Eddig négy Jack Ryan-film készült Tom Clancy regényeiből, ami még akkor is elismerésre méltó, ha nem mindenkinek ugrik be elsőre, hogy a Vadászat a Vörös Októberre, a Férfias játékok, a Végveszélyben és a Rettegés arénája kvázi egymás folytatásainak tekintendők.

És az 5. résszel új Jack Ryant is kapunk - minden bizonnyal Hollywood egyik legjobb fiatal színésze, Ryan Gosling kap lehetőséget, hogy Alec Baldwin, Harrison Ford és Ben Affleck után megformálja a népszerű karaktert.


A Bourne-trilógia sikere miatt is feléleszteni kívánt franchise ötödik darabja meglehet, hogy nem Tom Clancy eddig megjelent regényeiből fog készülni, hanem egy forgatókönyvíró saját agyszüleményét fogják vászonra adaptálni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #4
    A Rainbow Six köny oltári jó, mindenkinek csak ajánlani tudom.
  • Wittgen #3
    "meglehet, hogy nem Tom Clancy eddig megjelent regényeiből fog készülni, hanem egy forgatókönyvíró saját agyszüleményét fogják vászonra adaptálni."

    vagyis semmi köze nem lesz a regényfolyamhoz, csak a főszereplő neve...ebben az esetben viszont kapják be.
  • Neton #2
    Mondjuk én el tudnék képzelni egy Rainbow Six-et is filmként, a könyv úgyis tök jó volt. De ha már filmesítenék, akkor a Red Rabbit-et kéne megcsinálni. Annak egy része úgyis Budapesten játszódik, van már Korda stúdió is, úgyhogy nem lenne hülyeség. :)
  • Rykov #1
    Pedig érdemes lenne Clancy mester valamelyik regényét megfilmesíteni újra. Elég alapanyag van a művei közt hozzá. :)