Szekeres Viktor

A TV2 végzett az Activity-vel

Kovács Kristóf producer, aki a Fábry-féle Showdert is készíti, az Acitivity-vel 6 éves sikersorozatot tudhatott magáénak, amikor is a TV2 bejelentette, hogy nem kérnek a vetélkedőből. Az ok a nézettség.

A tények kemények, hiszen az őszi váltás (változott a koncepció és a műsorvezető) nem jött be a nézőknek, odaveszett a játék lényege, és ez a nézettségen is meglátszott, bár mentő körülményként nem szabad elfelednünk, hogy decemberben a Csillag születik ellen adta a vetélkedőt a TV2. Egy biztos, a műsor tavasztól lekerül a képernyőtől, bár a csatorna és a producer ragaszkodik ahhoz, hogy nem ér véget, mindössze csak szünetel.


Egyébként a műsor, míg Szulák Andrea vezette, azért is számított sikeresnek, mivel minden héten adásba került - annak ellenére, hogy mondhatni csak elvétve forogtak belőle új epizódok, hiszen a nézők még ismétlésben is szívesen elnézték kedvenc sztárjaikat - nem utolsósorban Gáspár Győző is az Activity-beli csetlésével-botlásával jutott zsíros RTL Klubos szerződéshez.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • z99999 #5
    1etértek
  • HUNIgor #4
    "nem utolsósorban Gáspár Győző is az Activity-beli csetlésével-botlásával jutott zsíros RTL Klubos szerződéshez"

    Gratulálok :(
  • Csaba42 #3
    Nem sírok, mivel a Szulák-féle műsor még jó volt, de ez a Csiszár-féle vacak elég szánalmas volt.
  • Frosty01 #2
    elvégre így is szemét volt, nem kár érte...
  • The Hedgehog #1
    nem sírok