Ötvös Tibor

Sarah Michelle Gellar még mindig Alice

Sarah Michelle Gellar megnyugtatott minden rajongót, hogy a már régóta tervezett Alice Csodaországban rémisztőbb változata továbbra is az előkészítés fázisában van. A projekt immáron hetedik éve tolódik.

Bizonyára sokak fejében rémlik egy régi-régi mese, mely az Alice Csodaországban címet viselte. Évekkel később a játékfejlesztő American McGee húzott egy merészet és Alice címmel elkészített egy igazi horror-játékot, mely "kissé" más oldaláról mutatta be az állítólagos Csodaországot.



A siker persze nem maradt el és Hollywood is lecsapott a sztorira. Ennek azonban már közel hét (!!!) éve és azóta szinte semmi nem történt a produkció háza táján. Egyetlen biztos pontnak a főszereplő személyére leszerződtetett Sarah Michelle Gellar tűnt, ám az évek múlása azért rajta is meglátszik. Erről egyébként maga a színésznő beszélt egy interjúban.

"Nagyon szeretném, ha elkészülne a film" - kezdte az egykori Buffy. "Sajnos azonban tartok tőle, hogy mire a kamerák elé kerülök jobban illene hozzám a Szívkirálynő szerepe, mivel kiöregedek Alice karakteréből. Sajna a projekt a stúdión belüli átrendeződések áldozata és bármit is híresztelnek a neten, ez még mindig az én filmem."

A tervek szerint az Alice 2007-ben került volna a mozikba, ám jelen állás szerint még legalább két évig nem találkozhatunk vele a műsorfüzetekben. Gellar kisasszonyon kívül ugyanis továbbra sincs senki a stábban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • chase #11
    Szívesen megvizsgálnám egészen közelről, hogy mennyire látszik Buffy-n az idő múlása :)
  • zsellerm #10
    És ez a Lewis Caroll feldolgozás mikor jön már?
  • Atisz #9
    Na igen, az hogy vki 25 évesen gimnazistát alakít még ok, de azért ilyen kislányszerepre nem kéne :/
  • beef #8
    Igen, amit írtam az feltételezi, hogy az írók a könyvek cselekményét dolgozzák fel. Viszont azt is tudjuk, hogy hulivúdban ez nem szokás, sőt a címen kívül semmi se egyezzen lehetőleg ;)
  • Wittgen #7
    Szerintem is gyerekszínész kellene. Talán Dakota Fanning vagy az a kiscsaj, aki a Híd Terrabithia földjére c. filmben játszott megfelelő lenne a szerepre.
  • zsellerm #6
    Az American McGee's Alice jóval a csodaországi kalandok után játszódik.
    Ha jól emlékszem Alice 11 éves benne, amikor szülei halála után az elmegyógyintézetbe kerül. Ez perzse még nem teszi SMG-t alkalmasabbá a szerepre, de simán el tudom képzelni, hogy Alice saját elborult elméjével (így az eltorult csodaországgal) megvívott harcát a lány életében sokkal későbbre teszik.
  • beef #5
    SMG már akkor öreg volt erre a szerepre, amikor még a Buffy első részét forgatta :)

    "- Hét év és hat hónap! - ismételte Dingidungi elgondolkodva. - Kellemetlen életkor. Ha tőlem kértél volna tanácsot, én bizony azt mondtam volna: "Hagyd abba hétnél!", de most már késő."
  • gabeei #4
    Nekem is ttkos befutóm a flm, már ha elkészül 1x. SMG meg alapból A NŐ ehez a filmhez, bár esetleg még Michele Trachtenberg is szóba jöhetne, de Buffy örök, élt, él, és élni is fog...
  • Ed Porter #3
    Azért a HP-ál betegebb. Szerencsére! :D
  • zsellerm #2
    Ez a játék fenomenális. Mindösszesen 4szer játszottam végig. Mellesleg lehet találgatni, hogy a Disney-feldolgozásnak vagy ennek a játéknak a hangulata áll közelebb a mese atmoszférájához...
    Ha a film már 50%-ban hozza a hangulatát annak, amit Jan Svankmayer nyolcvanas évek elején készített élőszereplős feldolgozása az orrunk alá tolt Alice címén, akkor tapsikolni fogok örömömben.