Szekeres Viktor

Végleg repül a Jóban rosszban főszereplője

Halogatta a TV2, olyan sajtóhírek is megjelentek, miszerint az egy nőt egy bulin megpofozó Damu Rolandot mégsem engedi el a csatorna, de most már hivatalosan is megerősítették a hírt, miszerint a fenegyerek repül a sorozatból.

A tavaly őszi incidens (a bulvárlapok olvasói tudják, miről van szó) eredményeképp a Jóban rosszban felettébb népszerű Várnagy Elődjét alakító, a való életben és a sorozatban is a rosszfiú imázst magán viselő Damu egy tavaszi epizódban jelenik meg utoljára a Csillagvirág klinikán.


Hogy a kiírás mennyire lesz végleges, nem tudni, egyelőre a csatorna nem zárta ki, hogy valamikor visszatérhet-e még a sorozatba Damu karaktere - minden bizonnyal ezt a nézettségtől, az esetleges nézettségváltozástól is függővé fogják tenni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • wolruf #5
    Nekem sem rémlik ez a figura, de ha már bulvár hírt közöl le az SG (és az olyanok is rákattintanak, mint én :D ), akkor már több is lehetne ide írva, mint "A tavaly őszi incidens (a bulvárlapok olvasói tudják, miről van szó)".
    Persze, lehet utána keresgélni, de akkor a következő hírek lehetnek ilyenek is:
    Hatalmas áttörés a fénysebességgel történő utazás terén! (ha érdekel, keress rá valahol).
    Szóval pfff :-/
  • immovable #4
    kiez a ... valaki? én sosem hallottam róla
  • kanduhr #3
    És ezzel a lépéssel az egyetlen normális színészt is kibasszák a sorozatból. Gratulálok:D
  • C4ine #2
    Nekem foglamam sincs a storyról, de ha összevert egy nőt akkor nem kéne elitélni? Ha meg csak egy pofon volt, ne adj isten megalapozott, akkor, bár nem értek egyet a dologgal, de nem kéne ezt lesz@rni?
  • avman #1
    Demszky sem repült a polgármesteri székből, meg Wekler sem az országgyűlésből... hm, ezek szerint saját asszonyt verni lehet...